• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DUPLO JEFTINIJE NEGO U BEOGRADU - U GRČKOJ DELE STANOVE ZA DŽABE! Sa pogledom na more za 55.000€, a tek apartmani (FOTO)

Autor Uroš Matejić

Kuće sa placem u Grčkoj se kreću od 55.000 evra, dok se apartmani mogu naći i za 39.000 evra, pa i manje.

 Cene stanova u Grčkoj Izvor: Facebook/GRCKA TOP HOUSE

Cena nekretnina na teritoriji Srbije i dalje ide uzlaznom putanjom. Prosečna cena kvadrata nekretnina u centru Beograda odavno je prešla neku "razumnu" granicu, a računica pokazuje da na ovoj lokaciji po aktuelnim cenama za jedan stan od 40 kvadrata treba izdvojiti i više od 100.000 evra.

Potpuno drugačija situacija je u Grčkoj, gde se nekretnine, koje se nalaze nedaleko od plaže, prodaju za neverovatan iznos. Kuće sa placem kreću se od 55.000 evra, dok se apartmani mogu naći i za 39.000 evra, pa i manje. Kada su u pitanju kuće, u cenu ulazi i veliki plac, dok kod stanova i apartmana u istu računa i parking.

Fejsbuk stranica "Grčka top house", prepuna je oglasima o prodaji nekretnina na samoj obali mora u Grčkoj. 

Stan u Haniotiju 55.000 evra

Na primer, u grupi "Grčka top house" stan u Hanotiju na 200 metar od mora prodaje se za 55.000 evra. Nekretnina od 40 kvadratnih metara, nalazi se na drugom spratu, poseduje spavaću sobu, dnevnu sa kuhinjom, kupatilo i terasu sa pogledom na susednu zgradu i šetalište.

Još jeftiniji je apartman u Leptokariji. Prema opisu iz oglasa, apartman od 25 kvadrata u novogradnji prodaje se za 39.000 evra. Ova nekretnina nalazi se u prizemlju, ima terasu i udaljena je samo 800 metara od plaže.

Stan u Solunu 65.000 evra

Stan od 50 kvadrata, sa pogledom na Solun na prodaju je po ceni od 65.000 evra. Kako je u oglasu navedeno, stan se nalazi u ulici Egnacija, na 9. spratu, ima dve sobe, kuhinju, kupatilo i veliku terasu za uživanje i odličan je za izdavanje kao i za stalni boravak.

Lefkada i za 30.000 evra

Na poznatim grčkim za oglašavanje nekretnina na prodaju, mogu se pronaći nekretnine i za 30.000 evra. Takva jedna nalazi se na Lefkadi. Kuća ima 65 kvadratnih metara, a prema opisu iz oglasa ima samo jednu sobu.

U oglasu nema opisa kao ni fotografija koje bi opisale unutrašnje stanje nekretnine, ali je naglašeno da se radi o staroj gradnji, napravljenoj 1.960 godine. Ono što može biti primamljivo, nekretnina se nalazi na placu od 130 kvadratnih metara.

Pa čak i u Perei može da se nađe stan sa pogledom na more, po ceni od 75.000 evra. Kuća ima sve što je potrebno, nalazi se na prvom spratu, ima parking, parking, dve terase, spavaću sobu, kuhinju sa trpezarijom i dnevnim boravkom i kupatilo. Kvadratu je 44m2.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ivan

Beograd je ruglo od Grada Najprljaviji najoronuliji najzapusteniji Grad U Evropi Toliko prljavstine oronulih fasada propalii Ilica trotoara nijesam vidjo na jednom mjestu a dosta Sam proputovao U zivotu Grad kriminala beznadja i haosaI pored svega Toliko skupi stanovii da covjek prosto nevjeruje gde nadju Ovi ljudi da iskesiraju toliko para za ruine od stanova izgradjenih prije 100 godina Koje se prodaju 2 do 3 hiljade eura Prosto za nevjerovat

Minotaur

Jedan od najpametnijih poteza mog života je prodaja stana na Novom Beogradu i kupovina stana na Kritu. Doduše stan ovde je imao 80kvadrata, a na Kritu sam za 10000e manje kupio 55kv stan u sklopu prizemne kuće, sa parking mestom.

Realni clan propalog drustva 💯

Pa ne mozete porediti neku selendru u Grckoj i Beograd , naravno da je u Beogradu skuplji kvadrat , Beograd je velegrad breee cuj Hanioti 😂😂😂😂

special image