• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZBOG NOVAKOVE VILE SKOČILA CENA PARCELA! Zemlja prodata za REKORDNU sumu, sve više ljudi ovde kupuje vikendice!

Autor Aleksandar Blagić

Jedno selo u Vojvodini postalo je prava atrakcija u kojem je cena skočila sa nekoliko stotina na više od 2.200 evra. Tu svoje imanje ima čak i Novak Đoković.

 Skočila cena zemlje zbog Novakove vile u Vojvodini Izvor: Screenshot/Youtube/Nova.rs

Trend preseljenja u velike gradove u Srbiji prisutan je duži niz godina. Istovremeno sela, varošice, salaši i proplanci postali su i više nego popularni kao mesto za odmor i kupovinu zemlje ili nekretnina. Ukoliko su bliži velikim gradovima, poput Beograda ili Novog Sada tim je vrednost i veća, a jedan od najboljih primera je selo Pavlovci kod Rume gde je cena ara skočila sa nekoliko stotina na preko 2.200 evra, a gde svoje imanje ima i Novak Đoković koji je danas osvojio svoju 92. titulu u Adelajdu.

Potražnja za zemljištem u ovom mestu poslednjih godina kontinuirano raste. Takav trend pratile su i cene, a o čemu svedoče i javno dostupni oglasi kojih je iz godine u godinu sve više. Danas se na prodaju nude kuće, parcele, zemljišta i njive. U oglasima se može naći kuća od 140 kvadrata. Cena je 6.453.700 dinara (oko 55.000 evra). U ponudi je i kuća od 250 kvadrata po ceni od 210.000 evra.

Rekordna prodaja njive

Početkom septembra ove godine u ovoj opštini prodata je njiva za neverovatnih milion evra. Domaći mediji su tada pisali da je kupac jedna domaća firma, a prodavac meštanin. Novi vlasnik tada je pazario zemljište veličine 5,66 hektara, za hektar je dao 176.000 evra, a zemljište se nalazi odmah do placa Đokovića.

(MONDO/Blic)

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Necko

Izem ti ovakvu ekonomiju.

special image