• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROVERILI SMO KAKVE SU CENE U PRVOM KOREJSKOM MARKETU U SRBIJI! Police polu-prazne, a za ovim proizvodom su svi poludeli

Autor Jana Desovski

U Beogradu u Bulevaru kralja Aleksandra se otvorio prvi korejski supermarket, a redakcija MONDA je proverila kakve su cene i kakve sve proizvode tamo možete naći.

 Cene u korejskom supermarketu u Srbiji Izvor: Privatna arhiva

Korejska kultura i hrana je u poslednje vreme sve popularnija u svetu i Srbiji, a kako su ljudi postali fanovi korejske hrane, tako je i odjeknula vest da se u Beogradu otvorio prvi korejski supermarket. Otvoren je u samom centru grada, tačnije Bulevaru kralja Aleksandra, a MONDO je proverio kakve su cene i šta se sve tamo može naći.

Police u marketu su relativno bile prazne i rečeno nam je da tek roba treba da stigne. Ono što smo mi tamo zatekli od dostupnih proizvoda su bile nudle, pita od jabuka, rezanci od skroba, korejski štapići za pirinčanu tortu, korejsko piće sodžu sa raznim ukusima.

Cene se za nudle koje smo mi zatekli, gramaža je 120g, kreću od 280 do 350 dinara za jedno pakovanje, u zavisnosti od proizvođača i brenda. Dok je 5 pakovanja od po 120g oko 1.200 dinara. Korejsko piće sodžu košta 990 dinara za 360 ml, a kod police sa ovim pićem je bilo najviše ljudi.

Korejski rezanci od skroba koštaju 1.050 dinara za pakovanje od 300 grama, dok pita od jabuka od 192 grama, košta 960 dinara. To je sve što smo zatekli na policama ovog marketa, a kako se može primetiti cene su "malo" jače za određene proizvode.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 25

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jasna

Zanimljivi proizvodi...ali bezobrazno skupo za naš standard...

Vučko

U Južnoj Koreji američki plastični hirurzi decenijama prave veće pare nego svugde na svetu zajedno. Toliko su im isprali mozak.

Kokan

Idealno za Jelenu Djokovic, ona je diplomirani nutricionista, mnogo je vremena posvetila skolovanju

special image