• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEVEROVATNO! MILOŠ PRODAJE RAZRAĐENI BIZNIS U BANJI GORNJA TREPČA: Dnevno ima oko 30 klijenata, za kupca ima jedan uslov

Autor Ivana Vlajković

Fizioterapeut prodaje svoj razrađen posao u banji Gornja Trepča.

 Fizioterapeut prodaje svoj posao u banji Gornja Trepča Izvor: RINA.RS

Fizioterapeut Miloš Čakarević odlučio je da proda svoj razrađen posao u banji Gornja Trepča. Inače, banjski turizam u ovom selu, smeštenom između Kraljeva i Čačka, ide uzlaznom putanjom.

"Ovim poslom se bavim 15 godina, a pre deset sam počeo da radim samostalno. Međutim, zbog drugog posla koji mi je primaran, ne mogu da stignem u sezoni da budem u Gornjoj Trepči, a ne bih voleo da sav moj trud koji sam uložio da posao zaživi, sada propadne. Stoga samo odlučio da to "prodam", nekom ko želi da radi i zaradi. Sezona u Trepči počinje u drugoj polovini maja i zaista ima mnogo posla", kaže Miloš.

Sagovornik uz posao prodaje i inventar koji je koristio, stolove za masažu i mobilijar. Kako kaže, nema neke posebne uslove, samo bi želeo da osoba, koja se odluči da "kupi" posao, nastavi da ga radi predano i pošteno kako je on to radio godinama.

"Vrše se kinezi terapije, masaže. Ovde mahom dolaze ljudi na oporavak, i to ne samo iz Srbije, već iz zemalja regiona i sveta. Banja Gornja Trepča je nadaleko čuvena po svojim benefitima za ljudsko zdravlje. Naše terapije traju od 15 minuta do pola sata, tako da sam se trudio da posao razradim tako da dnevno imam bar 30 klijenata. Mnogo je uloženo u to i ne bih želeo samo tako da propadne, jer ja ne mogu da se posvetim ovom sezonskom poslu zbog ogromnih drugih i poslovnih i privatnih obaveza", dodaje Miloš.

Možda je ovo idealna prilika upravo za mlade ljude da imaju svoj biznis, ali u ovom slučaju ne bi ga pokretali od nule, već bi ušli u već razrađen posao što u današnje vreme nije lako ostvarljivo.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

totalna debilana oko nas

o čemu bre vi pričate, kakav razrađen biznis..masažni sto NOV, od 100 evra pa do nekih 300 za neki kao giga mega ..neki ormarić, jedno dve obične neke stolice, čiviluk.. i neki paravan..otprilike je sve što treba..sve novo max jedno 500 evra...polovno ne može ni upola cene.. ceo biznis je sam čovek koji radi.. i šta on tu prodaje ? ako i postoje neke kao stare mušterije , koje su navikle da ON masira, to nema nikakve veze sa biznisom... očigledno da je tip pobrkao lončiće, kada misli da je to kao neki VELIKI biznis pa ga prodaje... očigledno da takmičenje u glupostima ne prestaje..

Admiral

Jako lep posao po celi dan masiraš babe i dede...

Čarli

A sto ga prodaje kada je razrađen ?

special image