• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROPAO ČUVENI SRPSKI GIGANT - DEO IMOVINE PRODAJE PUTEM LICITACIJE! Početna cena milionska, evo o kolikoj cifri se radi

Autor Ivana Vlajković

Akcionarsko društvo "Sloboda aparati" iz Čačka u stečaju oglasilo je prodaju dela imovine.

 Sloboda Izvor: Rina

Akcionarsko društvo "Sloboda aparati" iz Čačka u stečaju oglasilo je prodaju dela imovine javnim nadmetanjem. Predmet prodaje su lokali u Nišu od 108 kvadrata po početnoj ceni od 2,68 miliona dinara i Leskovcu površine od 20 kvadrata za koji je određena početna cena od 489.550 dinara.

Nadmetanje će se održati 26. juna u prostorijama Agencije za licenciranje stečajnih upravnika u Beogradu. "Aparati” su konačno prekinuli proizvodnju 2008. a bankrotirali 24. aprila 2018. godine rešenjem Privrednog suda u Čačku. Većina imovine ugašene fabrike, između ostalog 15 objekata u Ljubiću, Jezdini i Pridvorici, prodata je kao pravno lice prošle godine u ovo doba tročlanom konzorcijumu, privrednim društvima iz Beograda i Čačka za 390 miliona dinara.

(MONDO/RINA)

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Neimar

Šta uradi amerika i tadić od srbski giganata imt koji se i danas traže po arapskim zemljama onisu uništili tadić i njegovi mentori fašisti amerika engleska i njemačka dabise srbima osvetili a ono govno tadić radi fotelje sve aminovo gospodo švabe u prvom i drugom svedskom ratu nisu fašisti madasu dosta zla naneli kudasu prošli fašisti su amerika i engleska sada nemaju koga pa sada drži ukrainu a oni dobro znaju daje ukraina srce rusije ali oni hoće rusiji da otkinu srce ista pesma ko i sa kosovom ali su oni zaboravili daje rusija nuklearna sila onaće bacit i nuklerke ako im zagusti a ja dasam mesto putina jabi poslo nekoliko na sad i nekoliko na englesku da stoka nestane sa ove planete

Zoran YNWA

Sloboda je bila jugoslovenski gigant,jer kad je "srpska"od tada nije vise gigant.

special image