• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOKANTNO PITANJE NA RAZGOVORU ZA POSAO! KANDIDAT ZANEMEO: Poslodavac traži bizarnu stvar - "Da li se slažete?"

Autor Ivana Vlajković

Potencijalni poslodavac postavio je pitanje kandidatu za posao koje ga je začudilo.

 Poslodavac pitao kandidata da jede vegansku hranu Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Jedan kandidat za posao objavio je na društvenoj mreži pitanje koje mu je postavio potencijalni poslodavac, a kao dokaz podelio je i snimak razgovora. 

Kandidatu je tokom razgovora za posao postavljeno pitanje da li se pridržava striktne veganske ishrane na radnom mestu. Korisnik društvene mreže, koji je svoje iskustvo podelio na Reditu, je za trenutak ućutao, verovatno jer nije očekivao ovakvo pitanje. 

"Naša su radna mesta striktno veganska. Ne morate da budete vegan van posla, ali bi trebalo da nosite veganski ručak i biljno mleko koji možete jesti na licu mesta ili možete ručati van mesta rada. Možete li potvrditi da se slažete s ovim?", glasilo je pitanje, prenosi novi list.

Objavu kanditata mnogi su komentarisali na društvenoj mreži. Bilo je onih koji su se naljutili, ali i onih koji su sugerisali da ova situacija može da bude odlična prilika za isprobavanje novih stvari.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mrcela

A, sta koga briga, sta ja jedem? Ja svima njima kazem i tvrdim da kada se probude, kupe topao i hrskav hleb i uzmu jedno pola kile sitnih cvaraka (ne duvan) i tako vruc hleb da umacu u sitne cvarke, postace novi ljudi! Samo jednom da probaju batalili bi to veganstvo i te prazne price. Moze da se doda i mladi luk uz ti cvarci. Uh, robija.

sasa

@Mrcela onda jedes van prostorija poslodavca, ne busas se i ne ku*cis se ako hoces posao, prosto... on trazi da u prostorijama za vreme radnog vremena ne konzumiras proizvode zivotinjskog porekla i pita te da li to prihvatas - ako ne, ti si se u startu izjasnio da neces da postujes pravila firme i nece da te zaposli... tvoj izbor, zato i postavlja pitanje.

special image