• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OD 1. JULA NOVI NAČIN PLAĆANJA INFOSTANA: Do sada je bilo BESPLATNO, a za dva dana kreće naplata

Prilikom uplate računa za Infostan građani će od 1. jula plaćati proviziju, a odluka o tome doneta je na osnovu Odluke usvojene na sednici Skupštine grada Beograda 13. aprila ove godine.

 Naplata provizije prilikom plaćanja Infostana Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Bankarska naknada za uplate putem platforme e.Sanduče će iznositi 50 dinara po transakciji, bez obzira na iznos uplate, navodi se u obaveštenju JKP Infostan.

Građani su do sada plaćali račune za Infostan bez provizije, jer ih je subvencionisao Grad Beograd, a od 1. jula će morati sami da plaćaju tu proviziju na šalteru pošte ili banke.

Pružaoci platnih usluga će iste tarifirati i naplaćivati pri prijemu uplata, u skladu sa svojom poslovnom politikom.

Infostan je početkom juna obavestio građane o izmeni Odluke o načinu plaćanja komunalnih usluga na teritoriji Beograda kao i da je ona objavljena u Službenom listu grada Beograda broj 23/23 od 13. aprila.

- S' obzirom na navedeno, obaveštavamo vas da JP Infostan tehnologije počev od 1. jula nema pravni osnov za pokrivanje troškova naplate naknade komunalnih usluga na osnovu jedinstvene uplatnice. Istu će naplaćivati pružaoci platnih usluga pri prijemu uplata u skladu sa svojom tarifom naknada za usluge fizičkim licima, naveo je Infostan.

(MONDO/Blic)

Možda će vas zanimati

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Princip

Samo snajper Srbiju spasava...

beogradska seljačina

Abu Dabi, viju viju auaaaaaa Armani viski seeeepaareee...

Jole

Sistem je ceo zreo za postavljanje od nule. Od obracuna plata do uskljadjivanja cena zivota plus ovako nekih stvari. Da ne pricam o kiriji i racunima. Ne sme postojati radno mesto od kojeg ne mozes ziveti normalno. Bez bahacenja, trosenja goriva do prodavnice,tipa daleko 100 metara i slicno. Imamo najveci broj radnih sati od cele Evrope a najmanje plate. Ocigledno da negde taj rad odlazi i da ne valja sistem obracuna. Ne moze garsonjera biti 200 eur a plata 300 eur. I ko zivi sam, moze samo da kupi konopac za krivu vrbu. Na racunu za struju od 3000 dinara, 1300 su izmisljeni troskovi, akcize, pdv,pdv na akcizu sto ne postoji nigde u svetu. Da ne pricam o povlascenim proizvodjacima struje. Ja hocu sa mojom smesnom platom energiju iz prljavih izvora i sto jeftiniju. A onaj ko hoce da placa zelenu energiju neka potpise ugovor na 20 din po kilovatu pa neka trosi do mile volje. Pretplatu za tv isto. Privatizujte sve drzavne televizije i skinite taj teret sa grbace naroda.

special image