• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POŠTA SRBIJE ZAPOŠLJAVA, OTVOREN KONKURS ZA DVE POZICIJE: Daju bonuse i odmor čak 30 dana godišnje! Evo kolika je plata

Autor Ivana Lazić

"Pošta Srbije" zapošljava izvršioce na pozicijama dostavljača i vozača.

 Pošta Srbije zapošljava vozače i dostavljače Izvor: Rina

Usled širenja asortimana usluga i daljeg razvijanja poštanske mreže, JP ''Pošta Srbije'', Beograd, zapošljava nove izvršioce na pozicijama dostavljača i vozača.

JP ''Pošta Srbije'' je društveno odgovorno preduzeće koje brine o svojim zaposlenima i omogućava zasnivanje radnog odnosa na određeno vreme, s mogućnošću prelaska na neodređeno vreme. Za dostavljače početna „neto“ zarada je od 55.000 RSD, a za vozače „B“ i „C“ kategorije od 51.000 RSD.

Osim toga, zaposleni imaju pravo na godišnji odmor od 20 do 30 radnih dana. JP ''Pošta Srbije'', brine o zdravlju svojih zaposlenih i obezbeđuje preventivni i redovni sistematski pregled i osiguranje u slučaju povrede na radu, kao i mogućnost zdravstvene rehabilitacije i solidarne pomoći. Zapošljavanjem u JP ''Pošti Srbije'' očekuje vas kontinuirano stručno usavršavanje, uključujući periodičnu obuku za CPC sertifikat.

Zavisno od učinka, postoji i mogućnost mesečne stimulacije i korekcije zarade. Za poziciju dostavljača potrebno je imati III ili IV stepen stručne spreme i položen vozački ispit „B“ kategorije. Ove pozicije su otvorene u Beogradu (Novi Beograd, Palilula, Savski venac, Zvezdara, Čukarica, Voždovac, Stari grad, Zemun, Surčin, Grocka, Rakovica, Vračar, Mladenovac, Lazarevac, Obrenovac), Pančevu i Novom Sadu.

Za poziciju vozača „B“ kategorije potrebno je da posedujete III ili IV stepen stručne spreme i položen vozački ispit „B“ kategorije, a pozicije su otvorene u Beogradu (Zemunu), Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici.

Konkurs je takođe otvoren za vozače „C“ kategorije u Beogradu (Zemun), Novom Sadu i Nišu, a uslovi za ovo radno mesto su III ili IV stepen stručne spreme, CPC sertifikat i položen vozački ispit „C“ kategorije. Kandidati svoje podatke mogu dostaviti putem elektronske prijave popunjavanjem onlajn formulara na zvaničnom veb sajtu Pošte Srbije ili na sledeću adresu: Funkcija upravljanja kadrovima, Sektor za razvoj, Takovska 2, 11120 Beograd, PAK: 135403, sa obaveznom naznakom za koji se posao, grad i opštinu prijavljuje.

(Mondo)

Pročitajte i ovo:

Komentari 22

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nesrecni Prodavac

Koga zapošljava !? Drže mi nedelju dana kao taoce pakete a kupci mi zbog toga otkazali kupovinu i sada će paketi da se vrate meni i još ću morati da platim duplu poštarinu ! Pa ovo nema ni u Zimbabveu

Realan

Zar nije prosecna plata u srbiji 75000?!

Sima

Samo da položim za B kategoriju i PARE IMA DA ZARADIM!!! ZBOGOM ŽOHARI!!!

special image