• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUĆA OD 140 KVADRATA ZA 5.000 EVRA! Uz neke dobijate i stvari, ove nekretnine su najjeftinije u Srbiji!

Autor Aleksandar Blagić

Nakon pandemije koronavirusa, mnogi su požurili da pronađu jeftine kuće van grada.

 Jeftine kuće u Srbiji Izvor: Kwangmoozaa/Shutterstock

Nakon što se završila pandemija koronavirusa, mnogi su poželeli da imaju vikendicu van grada radi svog mira i pravog odmora. Međutim, cene su skočile u nebo zbog pandemije i rata u Ukrajini, a trenutno nema pokazatelja da će se u skorije vreme nešto promeniti što se tiče cena nekretnina.

Na društvenim mrežama se pojavio oglas prodaju vikend kuće iznad sela Potočac u podnožju planine Juhor na 15 kilometara od Paraćina koja se prodaje za 10.000 evra. Vlasnik kuće je u oglasu istakao i da se oko objekta koji je na prodaji nalazi i veći kompleks zemlje.

Takođe, za isti iznos prodaje se i kuća koja je za renoviranje na jugoistoku Srbije u selu Šišava kod Vlasotinca. Na oglasima se nalazi i porodična kuća od 140 kvadrata u Banatskom Aranđelovu čija je cena svega 5.500 evra.

Ove jeftinije kuće uglavnom se nalaze u ruralnim sredinama, a za neke je potrebno renoviranje, dok su druge potpuno funkcionalne i spremne za useljenje. Tako na primer vlasnik kuće u Lukovu u Vranju u oglasu za prodaju istakao je da porodična kuća ima 70 kvadrata i da se nalazi na placu od 13 ari koji ima direktno izlaz na put.

Ova kuća je udaljena na samo 11 kilometara od grada. U oglasu piše i da ima prelep pogled na grad, ali i da je potrebno dodatno ulaganje.

Takođe, u ponudi na oglasima je i kuća od 128 kvadrata u opštini Sečanj koja ima i pomoćni objekat. Nalazi se na placu od 11 ari koji je potpuno ograđen, a instalacije u kući su postavljene i funkcionalne.

Vlasnik je istakao da je kući potrebno gletovanje i krećenje, ali da je objekat od čvrste gradnje odnosno cigle, a da je pomoćni objekat od blokova. U cenu od 10.000 evra ulaze i stvari koje se nalaze u kući, a vlasnik je uz cenu istakao i mogućnost dogovora.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:23
"ZAKUPLJUJU STANOVE, A ONDA IH PONOVO IZDAJU!" Stručnjak za nekretnine otkrila kako da se zaštitite od prevaranata: Ovo je KLJUČNO
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO/Kurir)

Pročitajte i ovo

(MONDO/Kurir)

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kurs iz engleskog

Kuca se prodaje za 5000, a da bi se zivelo u njoj potrebno ie uloziti bar 10000 (struja, voda, krov, dugovi, saniranie od polava..itd..), i pri tome je potrebno izgraditi odbrambeni bedem kao zastitu od migranata. Kuca koja je useljiva, a da ima minimum uslova za porodicni zivot, ne moze se kupiti ispod 20000. I to je i dalje povoljno, ali nije onoliko koliko vi predstavljate.

special image