• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"OZBILJAN NOVAC, NEMA ŠTA"! PET MINUTA POSLA MAJSTOR NAPLATIO 3.000 DIN: "Bilo je onih koji neće da dođu bez 50€"

Autor Ivana Vlajković

Bravar je jednoj Mini za pet minuta posla naplatio nekoliko hiljada dinara.

 Koliko košta usluga bravara u Srbiji Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Jedna Mina (46) doživela je neprijatnost kad joj je ključ od stana ostao sa unutrašnje strane ulaznih vrata koja su se zatvorila. Kako bi ušla u dom morala je da pozove bravara i šokirala se cenom usluga ovih majstora.

Na ulaznim vratima Mininog stana postavljena ja brava koja se automatski blokira kada se vrata zatvore, tako da spolja više ne možete ući, bez ključa, čak i ako ostane otključano. "Uvek negde žurimo, jurimo, i tako mi se desilo da mi ključ ostane s unutrašnje strane ulaznih vrata. Imam drugi ključ, to nije problem, ali nisam uspela da tim drugim ključem izbijem onaj što je već u vratima, niti da na bilo koji način sama otvorim vrata. Šta ću, morala sam da pozovem majstora", priča Mina (46).

Kaže da je "izvrtela" mnogo brojeva, te da su joj, u proseku, bravari tražili 4.000 dinara samo da odglave bravu, što je posao od pet minuta. Bilo je čak i onih koji neće da dođu bez 50 evra, a nekako je uspela da nađe najpovoljniju opciju.

"Nije da ne cenim uslugu bravara, ali ovo je zaista jednostavan posao, koji pritom traje vrlo kratko. Majstor mi je za to uzeo 3.000 dinara, i još mi kaže da ne znaju šta će od posla. Zamislite deset takvih slučajeva u danu, to je već 30.000 dinara. Ozbiljan novac, nema šta", dodaje Mina.

Podsećamo vas da i vodoinstalateri u Srbiji trenutno mogu da zarade "platu programera", jer mnogi među njima uzmu čak 2.000 evra mesečno.

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

03:08
OVO TREBA DA ZNATE PRE NEGO ŠTO POZOVETE MAJSTORA Postoji način da uštedite novac kada vam treba POPRAVKA
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

 (MONDO/Telegraf.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 28

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

bbb

I treba, kada više niko neće da se bavi zanatom.

maidibegaj

Tih 3000 nisu 3000 od pre par godina. To se potrosi za 20 minuta na pijaci bez da kupis sve sto ti treba. Plus, treba uvek racunati da bar 500 dinara ode na prevoz. Mnoge od tih dama koje se iscudjavaju rade kojekakve birokratske poslove i imaju sigurnih stotinak hiljada mesecno a kad treba da plate 3000 dinara jednom u 6 meseci majstoru, to im je mnogo. Ali ce dati par hiljada za frizuru i par desetina hiljada na cipele bez problema. Da skratim pricu, ako je majstor nije rob.

62

Kad znaš sve što nisi popravila

special image