• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAJSTOR U VLASOTINCU ZA 3 MINUTA UZEO 4.500 DINARA! "Odrao" domaćina na slavu: Dva puta pustio vodu, A POSAO NIJE URADIO

Autor Ivana Vlajković

Majstor u Vlasotincu je tri minuta "posla" naplatio 4.500 dinara.

 Majstor u Vlasotincu tri minuta posla naplatio 4500 dinara Izvor: Shutterstock/Virrage Images

Muškarac iz Vlasotinca doživeo je neprijatnost na dan krsne slave, Aranđelovdan, kad mu je u kuću došao majstor da popravi crevo u zidu na kom curi voda. Zanatlija je doneo jedno crevo, dva puta je pustio vodu i uslugu naplatio 4.500 dinara.

"Danima imamo problem sa vodom koja curi u zidu te se stvorila vlaga. Zvali smo majstora nekoliko puta, ali je uvek bio zauzet. Rekao je da će doći na dan slave Aranđelovdan iako slavi i on, a i mi. U kući gužva, sprema se slava, neki gosti su već bili stigli.

Morali smo da prihvatimo da dođe bar tada jer voda curi sve više, propašće nam zid. Dolazi majstor i dovodi još jednog čoveka. Doneo je jedno crevo koje bi trebalo da se zameni i na njenu sam video cenu od 1.800 dinara. Znam da oni deru koliko naplaćuju, ali mislio sam da će ovo koštati do 3.000 dinara najviše", priča sagovornik.

Majstor, prema rečima muškarca, na kraju nije ni zamenio crevo. "Pogledao je zid, rekao da tu voda curi što sam i sam znao, a onda ušao u kuću, pustio dva puta vodu na slavinu i kaže da ne može sada ništa da uradi jer je slava, nego nakon slave da dođe da razbije zid i da zameni crevo, a da će ovo sada koštati 4.500 dinara.

Ukupno su bili tri minuta u kući. Ništa uradili nisu, ovaj drugi je samo posmatrao. Doneli to crevo i odrali nas. Nisam mogao da se raspravljam na dan krsne slave, platio sam u onoj gužvi, ali kad su otišli shvatio sam da nisu ostavili račun, a pitao sam se koliko li će tek da nam naplati kad ruši zid na kući i kad zaista uradi nešto kad nas je za ovo ništa odrao", rekao je.

Domaćin kaže i da će mu sledeći put sve to reći i tražiti račun. "Nije bilo pravo vreme za raspravu pred ljudima, ali ovo zaista nije u redu. Napamet iz glave rekao cifru i otišao. Uzeo je dnevnicu i za onog čoveka koji prstom nije mrdnuo", zaključio je razgovor sagovornik. 

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

01:08
"IMA ŠARM, MAJSTOR JE SVOG ZANATA, ZNAMO SE 20 GODINA" Aleksandra Radović otkrila: Sa ovim muškarcem bi prošetala modnom pistom!
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO/Kurir.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sv.Sava

I tako ostade bez 1/3 penzije

WOT bot

Dobar dan na maistori!

Denmla

Vest iz epizode "Nije se desilo".

special image