• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SRPSKI VUK SA VOL STRITA OTKRIO DA DETETU NIKADA NE BI OSTAVIO STAN I ZLATO! Samo jedna stvar dolazi u obzir!

Autor Nevena Davidović

Vladimir Đukanović siguran da je investicija najbolje rešenje.

 Vladimir Đukanović o zlatu i stanovima Izvor: TV Prva/screenshot

Broker Vladimir Đukanović, poznat je kao "srpski vuk sa Volstrita" bio je gost jutarnjeg programa na TV Prva, gde je govorio o tome da li je zlato jedino sigurno utičište za štednju. 

Na pitanje voditeljke da želite detetu da ostavite nešto, da li bi to radije bio stan ili zlato, srpski vuk sa Volstrita odgovorio je da nikada ne bi ostavio zlato.

"Ne, nikad. Zlato? Ni to. Samo kvalitetne firme. Ja se bavim klasičnim investicijama, verujem da će 500 najboljih američkih firmi da odrade posao za mene nego stan u Beogradu. Ili neki metal. Neuporedivo je poslednjih nekoliko godina. Ako imate 22 godine, vi biste morali da budete agresivniji i da jurite profit. Imate američke obveznice koje vas brane od inflacije. One nemaju velikog potencijala kada ekonomija funkcioniše dobro. Tako da uglavnom vidimo rast, rast, rast, a onda pad, kao što ćemo videti ove godine u Evropi. Investicija je investicija, a špekulacija je špekulacija. Papirni novac koji sedi, njega će pojesti inflacija", rekao je Đukanović.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

02:25
"HTELI SU ZLATO I NOVAC SVOJE POKOJNE MAJKE!" Marković o jezivom ubistvu u Paraćinu: Ubili su maćehu, a oca izboli SAMO ZBOG OVOGA
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

 (MONDO/N.D.)

Možda će vas zanimati

Komentari 10

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

ping pong

Indeksi najvecih svetskih firmi na berzi poslednjih 10 godina kumulativno porasli koliko? 20%? Nije malo. Zlato za poslednjih 10 godina poraslo 60-70% (i to mu je sputavani rast, realno je trebalo bar 100% i jace), za poslednjih 20 godina skoro 300%. Sto se tice stanova tu se slazem sa Djukanovicem. Nekretnine tipa stan-lokal za izdavanje realno donose male prihode i kratkorocno i dugorocno, a cesto treba uloziti i to ne malo. To je cisto ono da imate dodatak na kucni budzet, na platu, da mozete da podmirite neke redovne potrebe sitnog luksuza tipa bolji auto svakih 5-6 godina ili malo bolje letovanje svake godine, kasnije dodatak na penziju, za lekove i da odete u banju. Nista vise preko toga. Stan, kuca, samo koliko vam treba za stanovanje, za odredjeni komfor, za sigurnost stanovanja i standarda zivota nista bitno preko toga novcano ne mogu da donesu.

luna

...sta taj strucnjak u opste radi u srbiji...siri biznis prodavanja magle....

Jojo

Ovaj covek bi trebalo da upozori narod na pad americkih finansija krajem iduce godine ako ne i pre, jer ce to opet uticati na nas.

special image