• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DA LI ĆE POSKUPETI GAS? Bajatović saopštio - Na istorijskom smo maksimumu, do 1. maja važi ova tarifa!

Autor Nevena Davidović

Bajatović je istakao da Srbija ima velike zalihe gasa.

 goran sivački 57.jpg Izvor: MONDO/Goran Sivački

Generalni direktor Javnog preduzeća "Srbijagas" Dušan Bajatović rekao je gostujući na TV Prva da Srbija ima gasa, kao i da postoje veliki transportni kapaciteti. 

U vezi sa cenom gasa, odnosno da li će se ona menjati, Bajatović kaže da će ona ostati ista. "Cenu nećemo menjati do 1. maja, kada se pravi presek. Cena ostaje ista do tada, koja iznosi 46, odnosno 47 dinara za stanovništvo", rekao je Bajatović. 

Izvor: Prva TV/Printscreen

Bajatović je takođe istakao da smo na istorijskom maksimumu potrošnje gledajući poslednja tri dana, a ono što je najvažnije za građane je da gasa ima i cena se neće menjati.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

02:32
ŠTA ZA SRBIJU ZNAČI UKIDANJE TAKSI NA GAS IZ BUGARSKE? Rabrenović: Mudra odluka, doneće benefite svima, VELIKO HVALA MAĐARSKOJ
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

 (MONDO/N.D.)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 9

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Tri Tacke

Šta je bilo da azerbejdžanskim gasom koji je duplo jeftiniji od ruskog - sada postoji direktan gasovod preko Bugarske? Da li nas ugovor sa Rusima primorava da koristimo njihov gas, ili je to odluka samog Bajatovica, tj. Rusi progovaraju kroz njega...

Lomu

Gas neka hvala nikada to ne bih lično uveo, zbog cene koha ide stalno gore a i zbog opasnosti koji isti predstavlja sto smo uvideli kroz medije kada se pojave vesti kada se dese takvi slucajevi te eksplodirao gasni kotao, te pogušili se cureo plin...itd. Platis dinar da udjes u kolo i onda nikada da izadješ.

Nikola

@Lomu Cak i bezbedno da je sve, uvek ima 0,000001% da nesto podje po zlu. Verovao ili ne sanse su male ali ipak postoje da te deo meteora iz svemira pogodi. Onako sitan kamica, cela zemlja a ono bas tebe. Elem, nije problem u gasu. Gas je jedno cisto i vrlo korisno resenje. U stanu ga imam preko 15 godina a od skora i u kuci. U kuci smo imali prvo stuja grejanje, pa onda ufgalj, sacuvaj Boze, dimili smo kao pusnica. Posle smo kao ajd na pelet ali kalorijka vrednost peleta je uvek razlicita a ima i oko toga zavrzlame. Gas je odlican, sve na dugme. Topla voda, kupanje, pranje, grejnje sve iz istog kotla koji ima 5 sigurnosnih ventila pa tek onda da pricamo da moze nesto po zlu. Zato se i servisiraju jednom godisnje. E sada imas situacije budzenja, lose instalacije, fizickog ostecenja i nemarnosti gradjana. Po meni je gas kljuc u ruke za hladna vremena i toplu vodu ali mora sve da bude 1 kroz jedan, znaci nema budzenja i klepanja kako kazu.

special image