• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRODAJE KUĆU, 2 POMOĆNA OBJEKTA I 10 ARI PLACA: Jeftine kuće na selu sve traženije, evo gde se ova nalazi i koliko KOŠTA

Autor Ivana Lazić

Kako bi rešili svoje stambeno pitanje, građani Srbije okreću se nekretninama na selu kao rešenju

 Jeftine kuće na selu Izvor: Screenshot

Jedan vlasnik oglasio je na prodaju kuću u Erdeviku za samo 32.000 evra, na jednoj fejsbuk grupi posvećenoj prodaji jeftinih nekretnina. Kako je istakao uz kuću dolaze i 2 pomoćna objekta površine 140 i 40 kvadrata, plac od više 10 ari, a pregledom slika u oglasu vidi se da ima i baštu.

"Prodajem kuću u Erdeviku 72m2. na 10.37ari placa,na glavnom putu,opština Šid, udaljenu 20 kilometara od Šida, 25 kilometara od Sremske Mitrovice, 60 kilometara od Novog Sada i 100 kilometara od Beograda.Erdevik je jako lepo mesto sa dosta prirode, 2 jezera i izletištem Banja sa rimskim kupatilom. U Erdeviku se nalazi osnovna škola, vrtić, dom zdravlja, pošta i benzinska pumpa. Uz kuću imaju i 2 pomoćna objekta dimenzija 14m×10m i 8m×5m. Vlasnik sam kuće 1/1. Nema hipoteke, papiri ok.Cena 32.000 evra", napisao je sadašnji vlasnik.

Kuće na selu sve popularnije

Mnogi su u potrazi za nekretninama na selu zbog cena, ali u onim mestima koja imaju dobru saobraćajnu infrastrukturu i koja su na pristupačnim lokacijama.

Nisu retki ni slučajevi gde se ove nekretnine prodaju po izuzetno niskim cenama. Bilo je slučajeva da se vikendica sa placem od 20 ari, i 30 posađenih i zrelih stabala oraha prodaje po ceni od svega 7.000 evra. Nedavno se i jedna kuća u Banatu od 80 m2 prodavala za 14.000 evra.

Bonus video:

Pogledajte

00:54
Kuća od 1 000 000 eura
Izvor: Tiktok/privatedeki
Izvor: Tiktok/privatedeki

(Blic, Mondo, I.L.)

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Krle

Isto, .moji kumovi vikendicu od dvesta kvadrata sa velikom parcelom, ima i pomocnu kucicu, ima cak i bunar, kod Arandjelovca. Kupili jos osamdesetih, sad se kaju, bacene pare, a i kad odu mora da se radi da se fizikalise jer sve zaraste zapusteno. Samo da pokose i dovedu u red treba im citava vecnost. Jos se tamo porazboljevali, usinu se svaki put kad odu.Plus benzin dok doputuju iz Bg, nista ne vredi. Tamo sve sredili I opremili, bar petnaest puta im obijali, lopovi sve pokupili I tv I tepihe, cak i slavine poskidali sve razvalili neki lokalni romi. Zato digli ruke od vikendice i dali na dobos da sto pre prodaju. Pocetna cena pedeset hiljada evra, pa snizili na trideset, pa na osamnaest I tako redom, jedva prodali za sedam hiljada evra. Taman su za te pare kupili nov namestaj u stanu u Bg a stari pobacali. A koliko para im je vikendica progutala, bolje da su za te pare putovali po svetu.

Zoran

@Krle Da imma takvu vikendicu, a ne odlazim do iste, samo zbog odvratnih lopina, napunio bi je zmijama otrovnicama, pa neka izvole. Postali smo odvratno drustvo. Somalija u Evropi. Ljudima obijaju vikendicu po desetak puta, svi se prave ludi. Umesto da uhvate bitange I pravac 10 god. prinudnog rada, kod nas nikom insta. Samo nastavite.

special image