• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GARAŽE POSTALE ODLIČNA INVESTICIJA! Do 30.000 evra na ODLIČNOJ lokaciji: Jedna se hitno prodaje i vredi svakog dinara

Autor Nevena Davidović

Prodaja garaža i garažnih mesta širom Srbije postala je unosan biznis.

 garaža obilićev venac Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Prodaja garaža i garažnih mesta u Beogradu i Novom Sadu, ali i u drugim gradovima Srbije, postala je sve unosniji posao. Vlasnici ovih nepokretnosti mogu da zarade i nekoliko desetine hiljada evra, a s obzirom na potražnju, gotovo je sigurno da cene neće skoro padati. Sama cena, naravno, zavisi od lokacije na kojoj se nalazi.

Sudeći prema oglasima širom Srbije, cene za rentiranje garažnog mesta se kreću od 80 do 300 evra u beogradskim modernim blokovima, poput K-distrikta, Belvila, Beograda na vodi, kao i na Dorćolu, Vračaru, ali i u pojedinim novosadskim naseljima. 

Garaža od 13 kvadratnih metara, smeštena u novoj stambenoj zgradi u ulici Gospodara Vučića košta 7.000 evra. Prema rečima vlasnika radi se o hitnoj prodaji - garaža ima sopstveni video nadzor, vodu, struju, kao i opciju daljinskog otvaranja. Zgrada u kojoj je smeštena garaža nalazi se prekoputa škole Vojislav Ilić. Za nešto veću svotu novca prodaje se garažno mesto na opštini Čukarica od 13,5 kvadrata. Kako je navedeno u oglasu radi se o odličnom garažnom mestu u potpuno novoj zgradi, na dobroj poziciji, sa rolo vratima, i u blizini ulaza u garažni prostor.

Još jedno garažno mesto, ali u suterenu zgrade u naselju Bulbulder na Zvezdari, prodaje se za 15.000 evra. U opisu oglasa navedeno je da je mesto prostrano i da je u pitanju donja klackalica. Garažno mesto je zgodno locirano u odnosu na sam prilaz garaži, a donja klackalica ima mogućnost da iznese vozilo do pet metra dužine, sa visinom od 1,6 cm. 

U blizini Limana, u novosadskom naselju Telep dešava se ekspanzija novogradnje i stambeno-poslovnih kompleksa, pa investicija u ovakvu vrstu nekretnina predstavlja odličnu investiciju za budući profit, bilo da je u pitanju pretprodaja ili izdavanje. Kako je vlasnik opisao, u pitanju je komforno garažno mesto u suterenu zgrade na samom početku Telepa, veličine od 15 kvadratnih metara po ceni od 17.000 evra. U neposrednoj blizini se nalaze škole, marketi, dom zdravlja, autobuska stajališta i sva infrastruktura neophodna za svakodnevni život.

Za garažu u naselju Nova Detelinara u ulici Branka Bajića u ne tako novoj gradnji, smeštenoj na 15 kvadrata,koja ima struju i roll vrata potrebno je izdvojiti 24.930 evra. Ni garaže po ostalim gradovima u Srbiji ne zaostaju mnogo u ceni od Beograda i Novog Sada. Garažno mesto u sklopu novogradnje, tačnije u podrume stambene zgrade, u strogom centru Loznice, veličine 12,5 kvadratnih metra se prodaje po ceni od 12.000 evra. Kako je vlasnik naveo, nekretnina je uknjižena, i izdata je upotrebna dozvola.

U sklopu centralne niške opštine Medijana, oglašeno je parking mesto na otkrivenoj parceli od celih 8,5 kvadratnih metara. Nalazi se blizu starog Kliničkog centra, u ulici Bulevar Đindića. Standardnih je dimenzija za jedno parking mesto i prodaje se za 6.000 evra.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:46
PALA PRODAJA STANOVA, A CENE I DALJE SKAČU U NEBESA! Agent za nekretnine otkrila: Prodaja se zatvara tek kad JEDNA STRANA POPUSTI
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

(Biz portal/MONDO/N.D.)

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Postar

Ja sam gledao na Be safe nekretninama dodas jos toliko para mozes kupiti stan u Novom Sadu.

peeras

To uopste nije skupo, pa pogledajte kako plate i penzije rapidno rastu svake godine, pogotovo u privatnom sektoru. Realno je da cene parking mesta bude bar 100 000e a garaze sa vratima premo 150 000e

special image