• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUPOVINA OVIH NEKRETNINA POSTAJE TOP INVESTICIJA! Najskuplja se prodaje za 30 hiljada evra na odličnoj lokaciji!

Autor Nevena Davidović

Uz nešto ulaganja, kupovina vikendica postaje prilika za unosan biznis.

 Prodaja vikendica cene Izvor: Kurir/screenshot

Vikendice su, u poslednje vreme, odlična investicija, pored toga što predstavljaju odličan vid odmora od gradske buke i vreve. Cene mogu da variraju, ali je profit uz minimalno ulaganje skoro pa zagarantovan.

Kao i svako drugo ulaganje u nekretnine, visina profita od određene vikendicezavisi od nekoliko faktora - lokacije placa, stanja i veličine same kuće, kao i količina novca koju je neko spreman da uloži u renoviranje objekta. U finansijskom smislu, vikendica je svakako korisna investicija - ukoliko imate sredstava za ulaganje, kasnije je moguće njena prodaja, a samim tim i profit. Takođe može da se rentira, i da mesečna zarada bude više od 1.000 evra.

Beška, vikendica, 27.000 evra

Na nekih tridesetak kilometara od Novog Sada, u mestu Beška, oglašena je vikendica od 39 kvadratnih metara, na placu od 17 ari. Objekat se sastoji od garaže, hodnik, predviđene prostorije za kupatilo, kuhinje i dnevne sobe sa izlazom na terasu sa koje se proteže prelep pogled. Plac je ograđen sa sve četiri strane i na njemu se nalazi 80 sadnica lešnika (treća godina) sa sistemom kap po kap, bunar ,a instalacije struje su razvedene kroz objekat. Objekat je sagrađen na poljoprivrednom zemljištu.

Berkasovo, vikendica, 18.500 evra

Naselje Berkasovo je smešteno u delu doline potoka Šidina, u blizini Šida, na obroncima Fruške Gore, nedaleko od Manastira Sveta Petka, i upravo tu se prodaje vikendica od ukupno 70 kvadrata. Od kvadrature uknjiženo je 26 kvadrata kuće.

Smeštena je na placu od 25 ari, a ono što izdvaja ovaj oglas jeste postojanje voćnjaka, vinograda i bašte. U gornjem delu placa ima oko 50 stabala kruške, oko 10 vinogradarske breskve, u donjem delu ima sljiva, višanja, gunje i kajsije. Takođe, u sklopu vinograda ima oko 380 čokoti. Vikendica ima podrum, a iznad podruma jednu sobu i malu kuhinju, dok je u potkrovlju jedna veća prostorija. Krov je skoro renoviran, a kako je navedeno u oglasu agencijska provizija je uračunata u cenu koju plaća prodavac.

Zrenjanin, vikendica, 30.000 evra

Još jedna fantastična prilika pojavila se u blizini Carske bare, zaštićenog rezervata prirode. Na placu se nalazi izidana vikendica od 45 kvadratnih metara, koja zahteva nešto veća ulaganja kako bi se osposobila za normalan život. Tu je i voćnjak , koji je podignut na parceli od 1818 m2 i izlazi na asfaltni put. Posađeno je 125 trešanja i 40 dunja, a prema rečima vlasnika voćnjak je negovan i održavan. Preostalo zemljište je oranica na čijem kraju se nalazi vikendica. Parcela izlazi na šumarak i reku. Kuća je ozidana i omalterisana i postavljena je elektro instalacija. Udaljenost od asfaltnog puta 20m, a kuća zahteva priključenje na struju.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

03:30
VISOKE CENE NEKRETNINE MANJE ZAINTERESOVANIH ZA KUPOVINU! Rabrenović za Kurir TV:
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

(Biz portal/MONDO/N.D.)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 10

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

prti

Toliko smo finansijski nepismeni da ovde ljudi i dalje jedino kupuju kao investiciju nekretnine.

Čeda

@prti Neču valjda nesrećni Bitkoin, ha ha ha ha, to je za vas vilenjake!

prti

@prti @Čeda pa gde se bas uhvati za nesto sto je u 2 meseca skocilo 15% u poslednje 2 godine 400%. Koliko si mogao na njemu za 2 godine na stanu bi ti trebalo 100 godina. Bas je nesrecan aset.

special image