Slušaj vest

Akcija "Bolja cena" koja je u velikim trgovinskim lancima postojala do kraja prošle godine uskoro će postati "Najbolja cena", saznaje Biznis.Kurir.

To znači da će građani pojedine proizvode moći da kupuju po nižim cenama od aktuelnih u marketima.

Ovo će biti i glavna tema današnjeg sastanka predsednika Vlade Miloša Vučevića sa predstavnicima trgovačkih lanaca, kojima će prisustvovati i ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović i ministarka privrede Adrijana Mesarović.

Na spisku namirnica koje će ubuduće imati "Najbolju cenu" biće najprodavaniji artilkli u trgovinskim lancima. To je grupa od oko 40 proizvoda, od mleka, jogurta, pelena, sredstava za higijenu. Očekuje se da će sada na listi biti i nekih novih proizvoda koje do sada nismo imali.

"Super cene i dalje postoje u našem trgovinskom lancu i na njima nismo dizali marže, nisu više označeni u prodavnicama pošto se akcija 'Bolja cena' završila krajem 2023. godine, ali ćemo svakako podržati novu akciju Vlade Srbije", kažu za Biznis.Kurir u jednom velikom trgovinskom lancu.

BONUS VIDEO:

Kurir televizija TEZGU NA PIJACI PREBACIO NA FEJSBUK! Subotičanin NE ZNA šta će od POSLA - Dobija i po 1.000 NARUDŽBINA dnevno (KURIR TELEVIZIJA)

 (Kurir/MONDO/J.D.)