• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstić: U Srbiji će se živeti bolje 2015.

Izvor Beta

Ministar finansija izjavio je da nema novih uslova za kredit Svetske banke kojim bi trebalo da bude pomognut srpski budžet i ocenio da će građani od 2015. godine živeti bolje.

"Nema nikakvih novih uslova, to su i dalje oni uslovi o kojima smo već pričali, da se budžet za 2014. godinu usvoji na vreme, do 15. decembra, na tome će Ministarsvo finansija raditi i to će biti slučaj. Drugi uslov je napredak u restruktuiranju 179 preduzeća koja su u procesu privatizacije već 12-13 godina", rekao je ministar finansija Lazar Krstić za Radio televiziju Srbije.

Krstić je rekao da je potrebno napraviti dobre planove za svako od tih preduzeća, kako bi se u njima sačuvalo što je više moguće privrednih aktivnosti.

Upitan da li je Vlada Srbije jedinstvena po pitanju ekonomskih mera štednje, Krstić je odgovorio potvrdno i rekao da dobro sarađuje sa ministrom privrede Sašom Radulovićem.

"Čitava vlada ima jedinstvenu viziju za Srbiju i to je vizija gde će se privreda oslanjati na privatni sektor", rekao je Krstić.

Ministar je rekao da će sledeća godina biti teška, i izrazio nadu da će u drugoj polovini 2014. godine privatnom sektoru "biti bolje".

Ministar je rekao i da je namera da se do početka sledeće godine promeni Zakon o radu i ocenio da će građani 2015. godine osetiti boljitak.

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kitić

Nije čovek ništa slagao neki gradjani zaista žive bolje a i 2015,će živeti još bolje.Samo je zaboravio u žurbi da kaže da je to elita srpskog društva!

zoran.r

bogme ja bi rekao da i krstic i ostala ekipa zive vec sad i te kako dobro.ne lipsi vole do zelene trave.pa kad je tako krsticu aj dotle svima ista plate

mica

Ko tu koga zeza?

special image