• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beograd daje u zakup "svoje" državne oranice

Izvor Beta

Sekretarijat za poljoprivredu Grada Beograda najavio je danas da će 15. januara objaviti oglas za prikupljanje pisanih ponuda za davanje u zakup 5.291 hektara poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na svojoj teritoriji.

Zemljište koje će moći da se uzme u zakup nalazi se na teritorijama opština Barajevo, Voždovac, Grocka, Zemun, Lazarevac, Mladenovac, Novi Beograd, Obrenovac, Palilula, Rakovica, Sopot, Surčin i Čukarica, a obuhvaćeno je Godišnjim programom zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji grada Beograda za 2013. godinu.

Zemljište se daje u zakup isključivo za poljoprivrednu proizvodnju, ne može se koristiti u druge svrhe i ne može davati u podzakup.

Pravo učešća na javnom nadmetanju za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini imaju pravna i fizička lica koje su upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava i imaju aktivan status.

Rok za podnošenje dokumentacije za prijavljivanje je 31. januar.

O terminima za obilazak zemljišta koje se daje u zakup zainteresovani ponuđači se mogu informisati na sajtu grada Beograda www.beograd.rs ili u Sekretarijatu za poljoprivredu.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image