Ekonomija

NEVEROVATNO! MILOŠ PRODAJE RAZRAĐENI BIZNIS U BANJI GORNJA TREPČA: Dnevno ima oko 30 klijenata, za kupca ima jedan uslov

Autor Ivana Vlajković

Fizioterapeut prodaje svoj razrađen posao u banji Gornja Trepča.

Izvor: RINA.RS

Fizioterapeut Miloš Čakarević odlučio je da proda svoj razrađen posao u banji Gornja Trepča. Inače, banjski turizam u ovom selu, smeštenom između Kraljeva i Čačka, ide uzlaznom putanjom.

"Ovim poslom se bavim 15 godina, a pre deset sam počeo da radim samostalno. Međutim, zbog drugog posla koji mi je primaran, ne mogu da stignem u sezoni da budem u Gornjoj Trepči, a ne bih voleo da sav moj trud koji sam uložio da posao zaživi, sada propadne. Stoga samo odlučio da to "prodam", nekom ko želi da radi i zaradi. Sezona u Trepči počinje u drugoj polovini maja i zaista ima mnogo posla", kaže Miloš.

Sagovornik uz posao prodaje i inventar koji je koristio, stolove za masažu i mobilijar. Kako kaže, nema neke posebne uslove, samo bi želeo da osoba, koja se odluči da "kupi" posao, nastavi da ga radi predano i pošteno kako je on to radio godinama.

"Vrše se kinezi terapije, masaže. Ovde mahom dolaze ljudi na oporavak, i to ne samo iz Srbije, već iz zemalja regiona i sveta. Banja Gornja Trepča je nadaleko čuvena po svojim benefitima za ljudsko zdravlje. Naše terapije traju od 15 minuta do pola sata, tako da sam se trudio da posao razradim tako da dnevno imam bar 30 klijenata. Mnogo je uloženo u to i ne bih želeo samo tako da propadne, jer ja ne mogu da se posvetim ovom sezonskom poslu zbog ogromnih drugih i poslovnih i privatnih obaveza", dodaje Miloš.

Možda je ovo idealna prilika upravo za mlade ljude da imaju svoj biznis, ali u ovom slučaju ne bi ga pokretali od nule, već bi ušli u već razrađen posao što u današnje vreme nije lako ostvarljivo.

(MONDO)