Ekonomija

SPISAK RADNJI GDE ĆETE MOĆI DA KUPUJETE PO SNIŽENIM CENAMA: Ove kompanije učestvuju u akciji "bolja cena"

Autor Ivana Lazić

U akciji sniženih cena učestvuju kompanije Delez Srbije, Merkator S, DTL, Lidl Srbija, Univereksport, DIS, Metro, Domaća trgovina – Aroma, Aman i Gomeks.

Izvor: Shutterstock/bodnar.photo

U prodavnicama trgovinskih lanca u Srbiji od ove srede do kraja godine biće jeftinije 20 proizvoda i to prehrambeni i proizvodi za ličnu higijenu i kućna hemija pod oznakom "Bolja cena". Na spisku se nalaze: mleko, jogurt, sir beli kriška, jabuke, krompir, testenina, pileće meso (trup), salama u omotu, bezalkoholni napici, kafa.

Tu su i hrana za bebe, šampon za bebe, kupka za bebe, dečije pelene, kao i šampon za odrasle, kupka za odrasle, toalet papir, higijenski ulošci, kao i deterdženti za pranje sudova i za pranje veša.

U akciji učestvuju kompanije Delez Srbije, Merkator S, DTL, Lidl Srbija, Univereksport, DIS, Metro, Domaća trgovina – Aroma, Aman i Gomeks.

Odluka o smanjenju marži za te proizvode doneta je prošle nedelje nakon sastanka ministra trgovine Srbije Tomislava Momirovića i predstavnika trgovinskih lanaca, a ove srede predsednik Srbije Aleksandar Vučić je najavio, na zajedničkom doručku sa Momirovićem i Malim, da će sledeće nedelje pojeftiniti još 10 proizvoda.

(Mondo)