• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODLOŽENO GLASANJE O REZOLUCIJI O SREBRENICI! Oglasio se ambasador Bosne i Hercegovine

Autor Aleksandar Blagić

Odloženo je glasanje o rezoluciji o Srebrenici.

 SAVET BEZBEDNOSTI UN Izvor: Kurir/Printscreen/Youtube

Generalna skupština Ujedinjenih Nacija je 2. maja trebalo da se izjasni o rezoluciji o genocidu u Srebrenici, ali je glasanje odloženo. Ovu informaciju potvrdio je ambasador Bosne i Hercegovine pri UN-u Zlatko Lagumdžija.

"U ovom trenutku znamo da sednica neće biti 2. maja, zbog toga što danas šaljemo tekst rezolucije na reviziju, ukoliko zemlje članice UN imaju još neke predloge na tekst. Generalna skupština će biti sigurno nakon 6. maja, zavisno od rasporeda sednica, što ćemo znati u utorak. I misija BiH u UN je učestvovala u ovoj odluci, kako bi se onima kojima treba vremena ili onima koji su spremni na veće razumevanje teksta rezolucije, da su kao grupa prijatelja i sponzora rezolucije otvoreni za dalje konsultacije", kazao je Lagumdžija.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u Njujorku izjavio da su Sjedinjene Američke Države, Nemačka i ostale zemlje pojačale lobiranje za rezoluciju o Srebrenici. Srbiju predstavljaju ambasador Marko Đurić i nekadašnji ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

02:02
ANA BRNABIĆ ZA KURIR TELEVIZIJU: Vučiću su SE i Rezolucija prioritet, nikad nije bio 5 dana van Srbije
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(N1/MONDO/A.B.)

Pročitajte i ovo

Komentari 21

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

REALNOST

CINJENJICA JE DA NIKO NECE MOCI SPRIJECITI REZOLUCIJU O GENOCIDU U SREBRENICI KAO NI CLANSTVO KOSOVA U VIJECE EUROPE,,!!!!DZABE TOLIKA GALAMA I BACENIH PARA!!!REALNOST JE NA VASU NESRECU 100%DRUCIJA!!!

Istina

@Admiral Armagedon Pogledaj dokumentarac Srebrenica izdani grad (norveska produkcija)i svedocenje Hakije Meholjica nekadasnjeg nacelnika CB Srebrenica.Prica o Srebrenici je klintonovsko izetbegovicka pokvarena rezija da bi nato imao navodno pokrice za agresiju na VRS.Pametnom dosta .

POGLEDAJ

@Istina POGLEDAJTE VISEO KAD RATKO MLADIC OSUDZENI RATNI ZLOCINAC??KAD ULAZI U SREBRENICU???I IZGIVARA?!!!!NAPOKON SMO SE OSVETILI TURCIMA!!!

special image