• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KINEZI SA CRVENIM KAPICAMA OKUPIRALI AERODROM "NIKOLA TESLA"! Iščekuju dolazak kineskog lidera Si Đinpinga

Autor Uroš Matejić

Kinezi isčekuju na aerodromu "Nikola Tesla" kineskog predsednika Si Đinpinga.

 Si Điping Izvor: Instagram/serbialive_beograd/Shutterstock

Predsednik Narodne republike Kine, Si Đinping večeras stiže u posetu Beogradu, gde predvodi delegaciju Kine koja broji 400 ljudiKinezi, koji žive u Srbiji, okupili su se danas na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" kako bi dočekali kineskog predsednika. Na Instagram profilu serbialive_beograd objavljen je snimak na kome se vidi velika grupa kineza koji uz zastavice i kapice crvene boje strpljivo stoje i čekaju Si Đinpinga da sleti.

Kineskog lidera ugostiće predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a kako Kurir saznaje, povodom ove važne posete sve je organizovano na najvišem nivou. U Beogradu će da boravi kineska delegacija koju čini 400 članova. Predsednika Kine dočekaće naši MIG-ovi koji će dopratiti njegov avion od granice do Beograda, a takođe će ga i ispratiti.

Predsednika Kine čuvaće oko 3.400 policajaca, a garda će ga dočekati na aerodromu. Doček će biti upriličen folklorom, cvećem, a biće postavljene i kinesko-srpske zastavice duž celog puta.

Svečani doček biće organizovan i ispred Palate Srbija. Ovom prilikom biće potpisano i tridesetak sporazuma. Tokom ručka služiće se srpska jela i vina, a predsednik Vučić će mu lično služiti srpska vina, od penušavca do dezertnog, najvećim delom autohtone srpske sorte.

Za predsednika Kine biće upriličen i muzički program, a pevaće devojka iz Srbije pesmu "Moja domovina i ja" na kineskom, a hor Čarolije pesmu Prelepi cvet jasmina, takođe na kineskom. Program će biti završen pesmom "Ovo je Srbija".

BONUS VIDEO:

Pogledajte

03:12
"EVO KAKO JE PUTIN IZRAZIO ZAHVALNOST SI ĐINPINGU!" Analitičar otkrio: U Rusiji se ovo smatra NAJVEĆIM IZRAZOM POŠTOVANJA
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(Kurir/Mondo/U. M.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image