veselo društvo

DAČIĆ O "INCIDENTU" U SKUPŠTINSKOM RESTORANU: Prolazio sam pored i svratio da se javim, a onda sam ih UGLEDAO!

Autor Marija Ivetić

Dačić zatekao poslanike u bifeu za vreme zasedanja.

Izvor: TV Pink/Printscreen

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić iskritikovao je pre nekoliko dana poslanike koji su sedeli u bifeu u Skupštini Srbije za vreme zasedanja.

Pošto je zatekao više poslanika koji su pre zvanične pauze u 14 časova izašli iz plenumske sale, Dačić im se obratio rečima: "Šta radite vi ovde?", nakon čega su se ubrzo vratili u salu.

Dačić kaže da ih je tamo zatekao sasvim slučajno, da nije išao ni u kakvu inspekciju i da u zgradi u kojoj je dvadesetosam godina poznaje sve od čistačice do najviših funkcionera.

"Nisam ja išao u inspekciju. Osim što predsedavam sednicom imam obavezu da učestvujem na raznim događajima van zgrade Skupštine, čak i za vreme trajanja parlamenta. Imam šest potpredsednika i dogovorili smo se da svako od njih predsedava, tada ja nisam u sali. Tog dana sam išao na međunarodnu konferenciju o ljudskim pravima i vraćajući se prolazio sam pored restorana. Pozvali su me neki prijatelji koji su tamo sedeli pa sam svratio do njih, nisam vršio nikakvu inspekcuju. Kad sam ušao rekao sam im: "Šta radite ovde sada?!", ispričao je Dačič za tv Pink.

(Mondo)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi