Megan Markl je pokušavala da se 'kontroliše' na kraljičinoj povorci, ali je opet bila u centru pažnje, rekao je stručnjak za govor tela. Povorka je pratila kraljičin kovčeg od Bakingemske palate do Vestminsterske palate gde će biti do kraljičine sahrane u ponedeljak, a sinoć je jedan potez Megan posebno privukao pažnju.

Poznata lica iz kraljevske porodice bila su prisutna na povorci, a mnogi su bili zadovoljni što su videli Harija i Megan, vojvodu i vojvotkinju od Saseksa, kako ponovo provode vreme sa ostatkom porodice. Svi članovi su iskazali poštovanje prema kraljici, a Megan Markl je viđena kako se duboko klanja pred kraljičinim kovčegom.

Profimedia/Pool Photo Megan Markl i Hari na povorci

Svojim gestom Megan je ganula mnoge, dok je kod drugih izazvala užasne reakcije. Mnogi su njen potez prema kraljici videli kao licemerstvo. Isticali su i kompleksan odnos koji je vladao između Megan i dvora. Tačno je da Megzit koji su izazvali američka glumica i britanski princ bio težak udarac za Elizabetu Drugu, ali ne treba prenebegnuti činjenicu da su Megan i Hari pokušavali da zaštite kraljicu od svojih nimalo bezazlenih opužbi upućenih na račun dvora.

Posle kratke službe, Megan i Hari su viđeni kako se drže za ruke, kao i Zara i Majk Tindal - nakon 38-minutne povorke u Bakingemskoj palati, piše Miror.

Pogledajte Megan Markl kako se klanja:

Princ Vilijam Hari Megan Markl (2).jpg
Profimedia/Pool Photo 

 (MONDO)