Brajan Sas, posinak britanskog milijardera Hamiša Hardinga, koji je bio na potopljenoj podmornici Titan, ne prestaje da iznenađuje svojim objavama na društvenim mrežama – sada se, prenosi Dejli mejl, pohvalio da će dobiti nasledstvo, ali je još uvek ne zna tačan datum kada se to dogodilo.

Na Tviteru je napisao da "sada ima milione na pretek", a jednom korisniku je čak napisao da će dobiti "više nego što će dotični zaraditi u celom životu". U SAD može proći do dve godine pre nego što se izvrši isplata nasledstva. Nakon smrti svog očuha, Sas je nakratko deaktivirao neke od svojih profila na društvenim mrežama, ali se sada vratio.

"A sa milionima na pretek, još ne mogu da kre**em... Uz sve te pare, hoću samo devojku da se družim, molim te! - požalio se na Tviteru, ali je kasnije", obrisao bizaran post. Nije trebalo dugo da ga drugi korisnici bombarduju negativnim komentarima jer je očajnički molio za sastanak.

"Jesi li siguran da si zaista zapisan u tom testamentu", upitao ga je jedan od njih. Brajan je bio na udaru kritika čak i dok je potraga za podmornicom Titan još bila u toku. Tada je otišao na koncert benda Blink-182, i neprimereno komentarisao objave modela OnliFans na Tviteru. Nakon tragedije, Sas se ponovo oglasio na Tviteru ovim rečima: "Vodim sve koji su bili fini na turneju Tejlor Svift u Los Anđelesu!".

Pokojni Harding je sa suprugom Lindom živeo u Dubaiju, a njegov posinak je otkrio da je živeo u jednosobnom stanu u Ajdahu.

BONUS VIDEO:

Podmornica TIKTOK/abbijaxxxon

 (MONDO)