• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJJEFTINIJE LETOVANJE U JEKU SEZONE! Destinacija iz snova koju Srbi obožavaju, a neverovatnih 14 noćenja samo 300€!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Pogledajte ponudu za najjeftinije letovanje u Portugalu u avgustu 2023! Jek sezone, a 14 noćenja samo 300€ po osobi!

 Najjeftinije letovanje u Portugalu u avgustu 2023 Izvor: Shutterstock

Ako tražite jeftino letovanje u Portugalu za avgust 2023. godine, onda imamo pravo rešenje za vas. Jeftino letovanje je nešto što svi žele u trenutku kada je inflacija velika, cene su svuda skočile i mnoge destinacije za leto traže više novca nego ranije. Ali jeftino letovanje u Portugalu u avgustu 2023, u jeku sezone, može da vas košta samo 300€ po osobi kada je u pitanju smeštaj, i to za pune dve nedelje!

Pretražili smo sajtove za rezervisanje smeštaja, i kada je u pitanju letovanje u Portugalu u avgustu 2023, od 15. do 29. avgusta dve odrasle osobe mogu da rezervišu smeštaj po ceni od ukupno 622€. 

Naravno, ne očekujte luksuz za ovaj novac - vaše letovanje u Portugalu biće skromno, imaćete gde da prespavate i pripremite sebi hranu, ali nije reč o hotelu. Smeštaj u Portugalu za jeftino letovanje u avgustu 2023. obuhvata privatne stanove, sobe i hostele.

Ako dodate oko 100€, već možete iznajmiti stan u portugalskom gradu Porto. Smeštaj za dve osobe, za 14 noći, u stanu sa dva kreveta, kuhinjom i kupatilom košta oko 400€ po osobi. 

Portugalski grad Porto je sjajan izbor za letovanje u avgustu 2023. godine, ako ste spremni za avanturistički odmor. Ne očekujte bazene, "avione i kamione", već šetnje prelepim gradom, brčkanje na plažama iz snova, bogato kulturno i gastronomsko iskustvo i još mnogo toga! Evo i 10 razloga da letovanje 2023. bude baš u Portu u Portugalu!

  1. Prelepo je! Porto se može pohvaliti zadivljujućim pejzažima, od slikovite reke Douro koja vijuga kroz grad do njegovog šarmantnog starog grada ukrašenog živopisnim zgradama i istorijskom arhitekturom.
  2. Svetski poznato portno vino: Kao rodno mesto porto vina, Porto vam nudi priliku da uživate u izvrsnim vinima u brojnim podrumima i vinarijama koje se nalaze u gradu i obližnjoj dolini Douro.
  3. Bogata istorija i kultura: Uronite u zadivljujuću istoriju Porta istražujući kultne znamenitosti kao što su most Dom Luis I, katedrala Se i Torre dos Klerigos.
  4. Plaže iz snova: Region Porto ima prelepe peščane plaže poput Praia da Foz i Matosinhos, gde možete uživati u suncu, moru i surfanju.
  5. Lokalna kuhinja: Počastite svoje nepce nizom ukusnih jela, uključujući sveže morske plodove, tradicionalnu Francesinju i ukusne pasteis de nata.
  6. Topli i gostoljubivi meštani: Portugalsko gostoprimstvo je legendarno, a ljubazno stanovništvo Porta učiniće da se osećate kao kod kuće.
  7. Umetnost i dizajn: Porto je centar kreativnosti, sa uličnom umetnošću, galerijama i dizajnerskim radnjama koje prikazuju umetnički duh grada.
  8. Pristupačna putovanja: U poređenju sa mnogim drugim evropskim destinacijama, Porto nudi jeftiniji odmor bez kompromisa u pogledu iskustava.
  9. Opuštajuća krstarenja rekom: Uskočite na čamac i plovite niz reku Douro, uživajući u prelepim pejzažima terasastih vinograda i bujnih brda u regionu.
  10. Praznična atmosfera: Tokom leta, Porto je domaćin živahnih festivala i događaja, pružajući priliku da doživite živahni duh grada i kulturne proslave.

Svojim jedinstvenim spojem istorije, kulture, zadivljujućeg pejzaža i toplog gostoprimstva, Porto obećava da će biti nezaboravna destinacija za vaše jeftino, a bogato letovanje u avgustu 2023. godine.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:15
SRPKINJA LAŽIRALA LETOVANJE NA IBICI DOK JOJ U KADAR NIJE UPAO ON: Ljudi plaču od smeha zbog onog što je rekla
Izvor: Twitter
Izvor: Twitter

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image