Kamala Haris je u subotu ismejana na internetu jer je izvodila "bapske poteze" tokom zabave u Beloj kući koju je organizovala povodom proslave 50. godišnjice hip-hopa. Kritičari su se obrušili na potpredsednicu jer je koristila seriju umornih, minimalnih plesnih poteza na svečanosti, navode američki mediji.

"Kamala Haris sa bakinim potezima na 50. godišnjicu hip-hop zabave", komentarisao je političar Entoni Brajan Logan na Iksu. "Fuj, čista jeza", napisao je drugi korisnik. Kao što video snimak pokazuje, potpredsednica nije mogla da se suzdrži tokom hip-hop fešte kada je DJ pustio hit K-Tip-a iz 1999 godine.

Obučena u ružičaste pantalone i "neonsku" bluzu, u stilu 90-ih, 58-godišnjakinja je ukočeno klimala glavom uz muziku sa blagim osmehom na licu, pokazuje video. "Šta?" Haris je rekla pre nego što je krenula da maše rukama.

Mnogi su videli snimak potpredsednice i nisu mogli da odole prilici da kritikuju Kamilu: "Kringemala Haris", "Pleši Kamila dok Havajci još uvek žale, dušo!", napisao je jedan korisnik Iks platforme. "Njeni plesni pokreti su jednaki njenom nivou veštine u suočavanju sa našom graničnom krizom", napisao je drugi.

BONUS VIDEO:

Prvi ples Kurir

(MONDO)