Albanac (33), devet puta je silovao svoju sestričinu, zbog čega ga je, šurak, Muškarac (50) iz Volosa u Grčkoj, ubio. On je pucao i ubio brata svoje supruge, a onda se dobrovoljno predao policiji.

Albanac je navodno, kada je devojčica napunila 12 godina počeo i da je snima i fotografiše u neprimerenim izdanjima. Veruje se da je Albanac snimke i fotografije zadržao za sebe i njima ucenjivao devojčicu.

Mediji prenose da je otac, kada je od ćerke čuo užasne vesti rekao da će on sve da sredi. Žrtvin otac ima troje dece iz prvog braka, a sa drugom suprugom i sestrom nastradalog Albanca imao je jednu ćerku, prenosi Telegraf.

Kada je saznao šta je njegova ćerka preživela, otišao je do kuće, uzeo pušku karabin i zamolio ženu da pozove brata i slaže da je njen muž doživeo kvar na vozilu i da mu je potrena pomoć na putu.

Po dolasku na lice mesta, njih dvojica su se posvađali. Nakon toga je devojčicin otac drškom od oružja udario Albanca u lice dok je pokušavao da mu uzme oružje, a zatim je i pucao u njega. Nakon što ga je ubio, on je pozvao policiju i prijavio šta je uradio.

Kada je policija došla na mesto nesreće, pronašli su telo sa povredama na licu i ranom od oružja na grudnom košu.

Bonus video:

SRPSKI NOVINAR SE U PROGRAMU UŽIVO UKLJUČIO I PROGOVORIO NA ALBANSKOM: U studiju sedeo Albanac, a evo i šta mu je rekao Kurir televizija

(Mondo, I.L.)