Sin Melanije i Donalda Trampa ima 17 godina, a visinom je privukao pažnju javnosti. Baron Tramp je visok čak 201 centimetar, a nedavno je uslikan na poslednjem ispraćaju svoje bake Amalije Knavs.

Rođen je 20. marta 2006., detinjstvo je proveo u luksuznom porodičnom penthausu u Njujorku, dok je pohađao prestižne privatne škole na Upper West Side-u na Menhetnu, piše People.

Kada je Donald izabran za predsednika i počeo svoj mandat u januaru 2017, Baron i Melanija su ostali na Menhetnu kako bi on mogao da završi školsku godinu. Tog leta stupio je u episkopsku školu Sv. Endru u Merilendu i zvanično se preselio u Belu kuću sa ostatkom porodice.

Dok su Donaldova starija deca - Ivanka, Donald Tramp mlađi, Erik i Tifani igrali uloge u predsedništvu svog oca, Baronova privatnost je pomno čuvana. Čak i nakon što se Donaldov mandat završio, Melanija je nastavila da štiti svog sina od očiju javnosti.

Profimedia/AFP/Giorgio Viera Baron Tramp Melanija

"Uvek ga je stavljala na prvo mesto. Ona je dobra majka", rekao je izvor za People u martu 2023.

Kada se Trampovo predsedništvo završilo 2021. godine, otkriveno je da će Baron pohađati privatnu školu Oxbridge Academy u Palm Beach-u na Floridi, gde se očekuje da će diplomirati 2024. godine.

Baron je sa dedom i bakom naučio slovenački, a navodno je voleo samo jela koja mu je kuvala baka Amalija.

(Mondo, I.L.)