Sedmorica mladića napali su devojku (13) na Siciliji, a dvojica su je silovala. Njenog dečka (17) su držali i naterali da gleda gnusni čin. Brutalni napad dogodio se prošlog utorka u javnom toaletu u parku Vila Belini u Kataniji, piše ANSA.it.

Osumnjičeni su državljani Egipta, koji su se doselili u Italiju između 2021. i 2023. godine, a neki od njih su maloletni. Dvojicu je devojčica prepoznala, ali ostale nije mogla da identifikuje jer im nije videla lica. Međutim, njen dečko ih je prepoznao.

"Molim vas, molim vas, nemojte me povrediti, pustite me", molila ih je, ali su napadači bili nemilosrdni. Devojka i njen dečko, potpuno izbezumljeni, odmah su prijavili silovanje, zahvaljujući čemu je policija brzo otkrila počinioce. Jedan je priznao, ali samo da je gledao, a ne učestvovao.

"On je u šoku. Shvatio je težinu dela koje je počinio i važnost saradnje sa policijom. Mladić je odveden u policiju i sarađivao je u istrazi", kaže advokatica Anđela Penisi, pravnica predstavnik zajednice.

BONUS VIDEO:

AKO SE SILOVANJE NE PRIJAVI NAKON 72 ČASA SUĐENJE JE ĐAVOLSKI TEŽAK POSAO! Advokat: Postoji način da se olakša žrtvama, evo i koji Kurir teleivizija

(MONDO/U. M.)