Džo Bajden (81) čestitao je danas Donaldu Trampu 78. rođendan porukom na X-u: "Čestitam od jednog starca drugome".

Bajdenova čestitka je sarkastična i u njoj je Trampu napisao da su "godine samo broj", što je referenca na brojne komentare u vezi sa njihovim godinama.

Bajden je uz čestitku objavio video u kojem svoja dostignuća upoređuje sa postupcima i komentarima Trampa

Iz onoga što kažu, izgleda da i Trampu i Bajdenu smetaju komentari u vezi sa njihovim godinama. Tokom mitinga u Las Vegasu tokom vikenda, Tramp je pristalicama rekao da Bajden nije star, već nesposoban.

Bajden je postao najstariji američki predsednik kada je preuzeo dužnost u 78. godini. U novembru će napuniti 82 godine. Tokom dopisničke večere u Beloj kući u aprilu, Bajden je umanjio svoje godine dok je napao Trampa.

"Naravno da su godine problem. Ja sam odrastao čovek i takmičim se sa šestogodišnjacima. Godine su jedino što imamo zajedničko", rekao je Bajden.

Tramp će danas proslaviti rođendan sa svojim fan klubom "Klub 47 USA" u Vest Palm Biču. Da bi prisustvovali rođendanskoj zabavi bivšeg predsednika, gosti moraju platiti između 35 i 60 dolara za ulaz.

BONUS VIDEO:

NAJNEIZVESNIJI IZBORI U ISTORIJI AMERIKE! Jelača direktno iz Njujorka otkrio: Da li će Bajden pomilovati sina zbog droge i oružja? Kurir televizija

(MONDO/N.D.)