napravila biznis

DARJA JE ZATRUDNELA SA 13 GODINA I RODILA, ALI TO NIJE SVE: Trudna je sa novim dečkom i zarađuje OGROMNE PARE (FOTO)

Autor Marija Ivetić

Darja je u avgustu prošle godine rodila svoje prvo dete Emiliju, za čijeg oca je tvrdila da je mnogo mlađi i da se zove Ivan.

Izvor: Printscreen/Instagram/darya_sudx

Tinejdžerka iz Rusije zatrudnela je sa 13 godina i tvrdila da je dečak (10), otac deteta, ali je potom otkriveno da je "ponovo trudna sa 16-godišnjim momkom". Ona sada očekuje svoje drugo dete.

Darja, koja je stekla preko milion pratilaca na društvenim mrežama nakon što je otkrila prvu trudnoću, podelila je snimak trudnoće na Instagramu. Mlada mama, koja sada ima 15 godina, napisala je: 

"Izgleda da sam ponovo trudna. Od Paše je?"

Darja je sledbenicima rekla da je otputovala od kuće u Sibiru da poseti novog dečka Pašu u Samari i da su spavali zajedno.

"Da li je moguće da je u pitanju trudnoća? Imali smo seks sa zaštitom, ako je to važno", otkrila je prijateljima na društvenim mrežama i obećala da će sledeće nedelje raditi još jedan test na trudnoću.

Darja je u avgustu prošle godine rodila svoje prvo dete Emiliju, za čijeg oca je tvrdila da je mnogo mlađi dečko i da se zove Ivan.

Ipak, tokom trudnoće priznala je da ta tvrdnja nije tačna i rekla je da je par izmislio priču jer se plašila da prizna da ju je silovao petnaestogodišnji dečak. Istraga zbog tvrdnji o silovanju još uvek traje i veruje se da je policija uzela uzorak DNK male Emilije.

Uprkos godinama, Darja je insistirala da zadrži svoju bebu i sada zarađuje skoro 5.000 funti mesečno kao influenser na društvenim mrežama - 12 puta više od prosečne nacionalne zarade u njenom regionu Krasnojarsku.

Emilija (Milija) sada ima sedam meseci i redovno se pojavljuje u njenim postovima.

"Imam više novca nego ikad. Mogu sebi i detetu da priuštim apsolutno sve", rekla je Darja.

Darja se suočila s kritikama svojih nastavnika, za koje kaže da ne odobravaju njenu karijeru i odbili su da joj dozvole da se vrati u školu nakon trudnoće, jer je previše zaostajala. Rekla je da je taj potez potpuno "uništio" njene planove da završi školovanje i da se dobro zaposli.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

(Mondo)