Svet

KADIROV ZOVE MUSLIMANE ŠIROM SVETA U RAT PROTIV AMERIKE! Strašna pretnja iz Rusije, jedan detalj je uznemirio PLANETU!

Autor Aleksandar Blagić

Lider Čečenije Ramzan Kadirov se obratio na kineskom jeziku i pozvao je muslimane širom sveta da se ujedine protiv NATO pakta.

Izvor: YouTube/screenshot/ЧГТРК "Грозный"/Twitter/screenshot/igorlachenkov

Ramzan Kadirov, lider Čečenije, je pozvao sve muslimane širom sveta da se ujedine u borbi protiv NATO pakta. Ovaj poziv je Kadirov objavio na svom "Telegram" profilu. Ono što je interesantno jeste da se Kadirov obratio na kineskom jeziku! Prema rečima Kadirova, Alijansa predstavlja pretnju po celu planetu.

"Sjedinjene Američke Države i Evropa su u poslednjih 100 godina organizovale desetine ratova, vojnih prevrata i invazija. Milioni civila su bili njihove žrtve. Mada, u ovom trenutku organizuju još strašnije pretnje, uništavajući sve moralne vrednosti koje su formirali narodi svih zemalja tokom postojanja čovečanstva. Pozivamo ceo islamski svet, sve razumne ljude da se udruže protiv našeg zajedničkog neprijatelja", napisao je Kadirov na svom "Telegram" kanalu.

On je pre dva dana objavio neobičan video snimak koji je zbunio svetsku javnost. Objavio je bizarni propagandni video na kojem se vidi kako puca iz puške u nebo i trči, dok ga prate vojna vozila. Sve se odvija u pratnji pesme u kojoj se sugeriše da je Rusija navodno spremna da povrati deo Švajcarske, koji je zauzela ruska carska vojska 1799. godine, preneo je "The Daily Beast".

(MONDO)