Svet

PROBUDIO SE I SAZNAO DA JE MULTIMILIONER! Odmah pojurio da se časti, majka poludela kad je čula LUKSUZNU želju

Autor Aleksandar Blagić

Dejnu Džilespi (18) iz Belfasta je greškom uplaćeno na račun osam miliona funti, odnosno nešto više od devet miliona evra, a on je želeo da iskoristi taj novac za kupovinu automobila marke "Porše".

Izvor: Profimedia

Dejn Džilespi (18) iz Belfasta u Severnoj Irskoj je jednog jutra na svom bankovnom računu video da ima osam miliona funti, odnosno nešto više od devet miliona evra, piše "Miror".  On je nedavno uplatio ček od svoje bake od 8900 funti, ali je došlo do greške jer mu je banka isplatila hiljadu puta veći iznos i time je on postao slučajni "milioner".

Dejn je svojoj majci pokazao stanje na računu i ona nije mogla da veruje šta se dogodilo. Otkrila je da je odmah hteo da naruči automobil marke "Porše".

"Nismo mogli da verujemo. Moj sin je nekoliko sati mislio da je postao milioner. U sredu ujutru na njegovom računu je bilo 8,9 miliona funti. Dobro je što nam je rekao i nije otišao da sve potroši. Rekao mi je da će naručiti Porše. Ja sam mu rekla da ne bude lud, da to nije naš novac i da ova greška mora da se ispravi", rekla je majka.

Banka je brzo shvatila da je napravila nenamernu grešku. Ispravili su je tako da Dejn nije zadržao novac i nije uspeo da dobije željeni "Porše".

BONUS VIDEO:

(MONDO)