Policija u Sofiji je saopštila da je tokom vikenda pronađeno raskomadano telo ubijenog kripto milionera. Reč je o Kristijanu Pivu (41), čiji su posmrtni ostaci pronađeni u toaletu, nakon što je pozvan majstor jer se zapušio odvod, prenosi Miror.

U međuvremenu je uhapšena jedna osoba koja je trenutno glavna osumnjičena za ubistvo Piva. Policija je saopštila da je stigla u Pivov stan nakon što je proverila njegova dva mobilna telefona, koja su pokazala da je poslednji put imao kontakt sa ljudima kada je poslednji put i viđen 8. avgusta. Kako je saopštila policija, među njima je i uhapšeni Vesko Valčinov.

Snimci nadzorne kamere pokazali su kako su njih dvojica tog dana ušli u njegov stan, a smatra se da je to i poslednji put da je Piv viđen. Sledećeg dana, Valčinov je sam izašao iz stana i vraćao se nekoliko puta tokom dana, ali Kristijan ni u jednom trenutku nije bio viđen. Ubici je navodno pomogao još jedan muškarac, Konstantin Subotinov.

On je policiji priznao da je pomogao ubici da sakrije delove tela tako što ih je uzeo i zakopao u Vitoši. Tako je zakopao telo i skelet, dok je dvojac pustio ostale delove u kanalizaciju. Bugarsko ministarstvo i tužioci potvrdili su nestanak Kristijana Piva 10. avgusta na zajedničkoj konferenciji.

Inače, Piv ima američko i bugarsko državljanstvo, a po završetku studija u SAD obogatio se ulaganjem u kriptovalute. Navodno je bio i čest gost na elitnim žurkama, a veruje se da je tamo upoznao ubicu koji radi kao konobar. Lokalni mediji navode i da su motivi ubice povezani sa ljubomorom.

BONUS VIDEO:

Kuća strave u kojoj je počinjen jeziv masakr na Cetinju - pokrivalica RINA

(MONDO)