Sezona u Grčkoj još nije zvanično počela, ali mnogi uveliko gledaju cene aranžmana. Pored toga, interesuju ih i cene omiljene hrane gotovo svih turista - girosa u ugostiteljskim objektima.
Cena girosa pre početka sezone iznosi u ugostiteljskim objektika od tri od 4,5 evra, dok porcija košta 10 evra. Jedan Srbin je na društvenim mrežama objavio cenovnik iz ugostiteljskog objekta u Pefkohoriju.
- Giros - 4,5 evra, pornica 10 evra
- Suvlaki (svinjetina) - 4,5 evra, porcija 10 evra
- Suvlaki (piletina) - 4,5 evra, porcija 10 evra
- Punjene ćufte - 5 evra, porcija 10 evra
- Pileći file - 5 evra, porcija 10 evra
- Hot dog - 2,4 evra
Pica košta od 6 do 12 evra, za roštilj je potrebno izdvojiti 14 evra. Što se tiče pića, frape je između 3 i 4 evra, kao i kapućino, dok je "domaća" kafa (grčka) 3 evra.
BONUS VIDEO:
(Kurir/MONDO/A.B.)