Razorni uragan osim talasa i oluje, doneo i kokain! Policija šokirana otkrićem na obali, ovo vredi milion dolara

Nakon uragana Debi na obali Floride pronađen je kokain vredan više od milion dolara.

U.S. Border Patrol acting chief patrol Agent Samuel Briggs II

Uragan Debi doneo je više od jakih vetrova i olujnih udara na Floridu, pošto su paketi kokaina vredni više od milion dolara takođe stigli na kopno, rekli su zvaničnici. Radi se o najnovijem u nizu nedavnih otkrića droge duž obale Floride.

Debi, koji je dospeo na Floridu kao uragan kategorije 1, ali je od tada smanjen na tropsku oluju, naplavio je Florida Kis drogom, napisao je vršilac dužnosti američkog graničnog patrola Semjuel Brigs II na društvenim mrežama.

Florida u blizini karipskih tranzitnih čvorišta za šverc droge

"Uragan Debi doneo je 25 paketa kokaina na plažu na Floridi Kiz", napisao je Brigs, postavljajući fotografije paketa. U paketima je bilo 32 kilograma kokaina. Brigs je dodao da je drogu, čija je ulična vrednost veća od milion dolara, pronašao dobri Samarićanin koji je kontaktirao vlasti.

Nalazi kokaina na ili blizu obale Floride, države nedaleko od karipskih tranzitnih centara za šverc droge iz Južne Amerike u SAD i Evropu, prilično su česti. Tako su u junu prolaznici pronašli oko 30 kilograma kokaina kako pluta okeanom kod obala Florida Kiz.

Ranije tog meseca ronioci su pronašli 25 kilograma kokaina na dubini od oko 30 metara u blizini Ki Vesta, piše CBS News.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"OSTALA SAM BEZ PORODIČNE KUĆE, KAO DA SU NAS BOMBARDOVALI" Dramatično uključenje Srpkinje iz URAGANOM RAZORENOG AKAPULKA  Kurir TV

 (Index.hr/MONDO/J.D.)