• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog njih smo ostali bez daha u 2013!

Izvor mondo.rs

Pogledajte vrela izdanja poznatih ličnosti na crvenom tepihu – ove lepotice su malo toga prepustile mašti!

 Kako se godina bliži kraju, modni časopisi pripremaju liste najbolje i najgore obučenih poznatih ličnosti. A mi vam donosimo vruće, seksi lepotice koje su zadivile na crvenom tepihu haljinama od kojih zaista zastaje dah! Neke od njih su pokazale više nego što je trebalo, neke sasvim dovoljno, ali nijedna od njih nije nas ostavila ravnodušnim.

10. Džesi Džej

Zgodna pop pevačica možda je s leđa izgledala kao Mortiša Adams, ali kad se okrene... Haljina kuće "Versaće", koju je Džesi prošetala na dodeli Brit nagrada, imala je spreda izrez do pupka!

9. Keti Peri

Na ovogodišnjoj dodeli Gremija, Keti je imala dugu haljinu sa veoma, veoma dubokim izrezom. Malo je reći da su se fotografi utrkivali u nameri da ovekoveče njen dekolte u zelenoj "Guči" haljini.

8. Gvinet Paltrou

Lepa plavuša nalazi se na ovoj listi jer nas svakako nije ostavila ravnodušnim, ali u "onom drugom" smislu. Modna kritika obrušila se na njenu haljinu sa potpisom Antonija Berardija, što zbog kombinacije boja, što zbog previše kože koju je otkrivala.

7. Keša

Pevačica je na dodelu Bilbord nagrada došla u "Živanši" haljini, bez donjeg veša. Crna haljina je zaista malo toga prepustila mašti, a Keša se zadovoljno smeškala pošto su sve oči bile uprte u nju.

6. Džej Lo

I Dženifer Lopez zablistala je na dodeli Gremija, a pokazala nam je i "butkicu". Crna haljina Entonija Vakarela savršeno je istakla zategnute noge Džej Lo.

5. Hajdi Klum

Voditeljka šoua "Projekat: Modna pista" je plenila na tradicionalnoj žurci Eltona Džona posle dodele Oskara ove godine. Manekenka i TV lice odabrala je zlatnu haljinu Džulijana Makdonalda, koja je pokazala i više nego dovoljno njenog dekoltea!

4. Majli Sajrus

Mlada pevačica je, kao i Gvinet, na našoj listi zbog šoka, ne zbog sjajnog osećaja za stil. Majli je na dodelu evropskih MTV nagrada došla u haljini nepoznatog dizajnera, sa licima pokojnih repera i natpisom "NASILJE". Leđa su joj bila skroz gola, a sigurni smo da kod kuće ima majice duže od ove haljine.

3. Kim Kardašijan

Veliki povratak na scenu nakon rođenja ćerke Kim je upriličila odlaskom na Nedelju mode u Parizu. Za crveni tepih raznih revija pažljivo je birala autfite, ali nas je najviše šokirao jedan koji je prošetala tokom "opuštene" večere sa prijateljima. Kim je u dugoj, crnoj  haljini Rikarda Tišija pokazala možda i previše, pošto su joj grudi bile vidljive "iz aviona".

2. Džejmi Aleksander

Lepoj brineti možda je izmakla uloga Čudesne Žene, ali je svoj trag u 2013. Svakako ostavila stajlingom koji je odabrala za premijeru drugog dela "Tora". Džejmi je, bez donjeg veša, prošetala haljinu kuće "Azaro", i jedva uspela da ne "sevne" pred željnim fotografima.

1. Rijana

Nakon golotinje, frizure "šabanuše", tetovaža pištolja i mnogih drugih čuda kojima nas pevačica redovno časti, u ovom izdanju je zaista zaslužila pohvalu, i prvo mesto na našoj listi. Rijana se na dodeli Gremija pojavila u više nego damskom izdanju. Kosa je bila lepršava i ženstvena, šminka savršena, a crvena haljina Azedina Alaje kao iz snova. Bravo!

Komentari 10

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mladic

Hajdi,slag i jagode

resivoje

Rihanna u ovoj crvenoj haljini mhm mmmm bozanstveno

Dudule

Kakve piškorojke sve bi ih ne bi mi bila muka

Najnovije

Kolumnisti