• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo ste najviše gledali u 2014.

Izvor mondo.rs

Skoro 400 Mondo TV priloga emitovali smo tokom 2014. godine, a da biste pregledali sav snimljeni materijal bilo bi vam potrebno šest dana u kontinuitetu.Više od brojki bitne su impresije.Prisetimo se onih koji su izazvali najveću pažnju.

 10 najgledanijih Mondo TV priloga u 2014.

Možda smo mi tokom rada imali neke druge favorite, ali ovo je vaš izbor.

1. VOŽNJA DO NOVOG SADA JEFTINIJA OD ŽVAKE!

Priča o momku iz Pančeva koji je pripremajući diplomski rad počeo da sklapa vozilo na električni pogon čijih bi pređenih 100 kilometara koštalo 14 dinara. Ipak, Nebojša Matović zbog problema sa birokratijom ovaj automobil još nije uspeo da registruje i kako nam je pre neoliko dana rekao "ne zna kome više da se obrati za pomoć".

2. DOČEK KOŠARKAŠA SRBIJE: ONO ŠTO NISTE VIDELI

Svetsku medalju košarkaške reprezentacije čekali smo 12 godina, a onda smo je u septembru 2014. konačno dočekali šampione ostatka sveta. MONDO je bio kako u Španiji uz "orlove", tako i na beogradskom dočeku. Naša kamera zabeležila je kako je Nenad Krstić reagovao kada su mu saigrači zapevali "Krle, ostani", čija mama će da padne u nesvest, koga je dočekala najbrojnija ekipa, a ko se skoro rasplakao kada je video trudnu suprugu na aerodromu.

Kako je Nenad Krstić reagovao kada su mu saigrači zapevali "Krle, ostani", čija mama će da padne u nesvest, koga je dočekala najbrojnija ekipa, a ko se skoro rasplakao kada je video trudnu suprugu na aerodromu saznajte u Mondo TV prilogu
Izvor: MONDO

3. KOJA ISPALIO OLIVERU KOVAČEVIĆ

Ćaskali smo o knjigama sa Dušanom Kojićem, frontmenom grupe Disciplina Kičme, a onda se u razgovor uključila novinarka i voditeljka Olivera Kovačević. Nismo imali ideju da iniciramo TV duel, ali kada se već dogodilo taj momenat podelili smo sa vama.
Ne znamo da li je zbog Koje ili Olje, ili pak zbog priče o "planeti paralelnoj sa planetom Pink", tek ovaj klip je izazvao veliku pažnju.

Koja ispalio Oliveru Kovačević
Izvor: MONDO

4. DUŠICA SPASIĆ: MOMCI MI NE PRILAZE

Tokom 2014. ispunili smo mnoooge želje i intervjisali brojna TV lica počev od Marije Kilibarde, preko Aleksandre Stanišić, Lidije Kljajić, Marije Egelje, Ksenije Bujišić, Rade Đurić, Mine Pavlović, Nevene Madžarević, Milana Kalinića, Katarine Srećković, Branka Veselinovića, Marijane Mićić, Dragane Kosjerine, Ive Smiljanić... ALI vas je ipak najviše zainteresovalo šta to ima da kaže Dušica Spasić.

"Hvala vam do neba, toliko sam se smejala samoj sebi, a vi ste uradili priču za svaku pohvalu. Obavezno kačim lentu!“ - bila je Dušicina reakcija kada je videla prilog na Mondu.

Dugo ste tražili druženje sa omiljenim TV licem i mi vam sada želju ispunjavamo. Kako je MONDO obradovao Dušicu, zašto nosi kratke haljine u emisiji i da li joj prilaze muškarci pogledajte u našem prilogu.
Izvor: MONDO

 5. MACA: DA MI JE JK ŽENA ZGUŽVAO BIH IVANA IVANOVIĆA

Sarajevski glumac i voditelj Dragan Marinković rekao je za MONDO da bi "zgužvao i ubio kao zečinu Ivana Ivanovića da mu je JK žena", nakon čega se oglasila i pevačica Jelena Karleuša.

6. SEKSI BRAZILKA IZ PARAĆINA

Čim se pojavio tizer za film "Montevideo, vidimo se", pažnju je privukla atraktivna Brazilka. Ta devojka nije iz Južne Amerike, već iz Pomoravskog okruga. Model Aleksandra Đorđević otkrila nam je kako je dobila ulogu, kako se za nju spremala i kako ljudi reaguju kada je vide.

Pogledajte Mondo TV prilog.

7. DA LI ZNATE ČIJA JE OVO ĆERKA?

Naslednica poznatog glumačkog para pričala nam je o ulozi Lenke Dunđerski, ali i o teretu slavnih roditelja i ljubavi prema muzici koju kombinuje sa glumom.

Ako još uvek ne znate o kome se radi, pogledajte u našem prilogu.

8. BOG TE VIDEO, ŠTA SMO VIDELI!

Projekat "Montevideo, Bog te video" poslednjih godina okupio je veliki broj poštovalaca, koji su s nestrpljenjem čekali drugi deo filma - "Montevideo, vidimo se". Tek što je održana premijera MONDO je o utiscima razgovarao sa publikom i pojedinim akterima o prvim utiscima.

Posebno šarmantan je bio Nikola Đuričko, koji se retko pojavljuje u medijima.

9. DA LI ZNATE ŠTA SE NALAZI ISPOD HRAMA SVETOG SAVE?

Nakon burnih reakcija u julu na obaveznu kupovinu poštanske marke kako bi se pomogla izgradnja Hrama svetog Save u Beogradu Mondo TV ekipa je obišla ovo versko zdanje da proveri kako napreduju radovi i kako izgledaju kripta i podzemna crkva.

Tom prilikom sveštenstvo je istaklo nadu da će prvo bogosluženje u ovom prostoru biti održano za Božić 2015. godine.

10. DA LI DEVOJKE "PADAJU" NA SKUPE AUTOMOBILE?

Za dame važe predrasude da ne umeju da voze, nemaju pojma da se parkiraju, da se ne razumeju u tehničke karakteristike vozila, kao i da dečka biraju u zavisnosti od toga koji automobil ima. Da li tu ipak ima malo istine pitali smo lepotice na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu.

Njihovi odgovori, ali i samo pitanje da li žene "padaju" na momke sa skupim automobilima razvio je veliku polemiku.

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Marko Bekvalac

Udri ga zajebi ga!!!:

DEKI IZ GOTOVUSA NA KOSMETU

Sve pohvale iz Gotovusa na kosmetu mondu za odlicne naslove tokom ove godine sa zeljom da i u novoj godini budete najbolji zeli vam vas stalni citalac Deki iz Gotovusa na kosmetu.

serpentino

Klip sa Dušicom Spasić je objasnio!

Najnovije

Kolumnisti