Potrebno:
- glavica karfiola
- šoljica maslinovog ulja
- tucana paprika, količina po želji
- soli po ukusu
- kašićica kumina u prahu
- krupno mlevena ljuta paprika
- beli luk
Priprema:
U pleh stavite karfiol, dodajte sve sastojke i dobro izmešajte. Pecite oko 20 minuta na srednoj temperaturi.
U blender sipajte šolju vode i dodajte pečeni karfiol, nekoliko kapi limuna, dve, tri kašike tahinija i malo maslinovog ulja.
Blendirajte dok ne dobijete kremastu masu.
Pogledajte video:
Još sjajnih recepata pogledajte u:
Teodosić ovakav meč nije imao 14 godina! Navijači Partizana pamte kad je poslednji put imao nula asistencija!
"Obradović više ne računa na njega, Partizan traži drugog igrača": Otkriveno kakvo pojačanje žele crno-beli
Mondo ukrštenica za 23. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!
"Zašto navijači Crvene zvezde to rade?": NBA as tražio objašnjenje, jedan detalj mu nije jasan
Odložen meč Crvene zvezde zbog snega: 17 dana bez fudbala do Lige šampiona