Potrebno:
- 200 grama žutih tikvica
- 50 grama indijskog oraščića
- supena kašika limunovog soka
- jedna cela banana
- supena kašika agava sirupa
- dve supene kašike rogača
Postupak:
Sve sastojke stavite u blender, a kada dobijete smesu kremaste teksture ostavite je u zamrzivaču 45 minuta pre serviranja.
"Osim što je preukusan, ovaj sladoled je odličan i za kosu, kožu i nokte", kaže Helena Malogorski, koja je na svom Instagram profilu objavila recept za sladoled od tikvica.
Pogledajte video:
Pročitajte i ovo:
Partizan razbio Zvezdu i odigrao najbolji meč sezone! Obradovićev tim dominirao, Grobari slavili pred Delijama
Srbija pregazila Dansku i ide na Eurobasket: Blistali Aleksa i Balša, a moglo je i ubedljivije!
"Trebalo je da ubacim 30 poena, neće niko da nas sažaljeva": Petrušev o porazu od Partizana za otrežnjenje!
Mondo ukrštenica za 22. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!
Partizan za 55 dana mora da sakupi milione evra: Rasim Ljajić otkrio koliko crno-beli duguju!