Kajgana je mnogima omiljeni doručak, a Gordon Remzi ima nekoliko saveta kako da vam svaki put bude savršena.
Njegova tajna je u tome da tiganj povremeno skida sa vatre. Evo Remzijevih uputstava:
- Razbijte jaja u posudu i dodajte malo putera, po ukusu.
- Stavite tiganj na dobro zagrejan šporet.
- Mešajte dok se kajgana prži.
- Skinite tiganj sa vatre na 30 sekundi, ali i dalje mešajte.
- Nakon deset sekundi vratite tiganj na šporet.
- Ponavljajte ovaj proces naizmenično u naredna tri minuta.
Gordon Remzi tvrdi da ova tehnika sklanjanja tiganja sa vatre znači da vam kajgana sigurno neće zagoreti.
Nedavno je i njegov rival i kolega Entoni Burdejn podelio svoj recept za kajganu:
"Neka me streljaju, okrenuću se ka zidu, ni 'a' neću reći": Blažić opet šokirao na suđenju - Znam šta me čeka u zatvoru
Tuča u Skupštini Srbije! Guranje, čupanje, prskanje, a Ana Brnabić pozvala obezbeđenje (Foto, video)
Primim 160€ penziju, a samo ugalj i drva koštaju 355: Težak život Ukrajinaca, mnogi uzeli rusko državljanstvo
"Dali smo sve da ubedimo Pešića da ostane": Petrušev objasnio šta je najveća razlika u reprezentaciji
Pretučena Sloboda Mićalović: Poznata glumica se nalazi u Urgentnom centru