Kajgana je mnogima omiljeni doručak, a Gordon Remzi ima nekoliko saveta kako da vam svaki put bude savršena.
Njegova tajna je u tome da tiganj povremeno skida sa vatre. Evo Remzijevih uputstava:
- Razbijte jaja u posudu i dodajte malo putera, po ukusu.
- Stavite tiganj na dobro zagrejan šporet.
- Mešajte dok se kajgana prži.
- Skinite tiganj sa vatre na 30 sekundi, ali i dalje mešajte.
- Nakon deset sekundi vratite tiganj na šporet.
- Ponavljajte ovaj proces naizmenično u naredna tri minuta.
Gordon Remzi tvrdi da ova tehnika sklanjanja tiganja sa vatre znači da vam kajgana sigurno neće zagoreti.
Nedavno je i njegov rival i kolega Entoni Burdejn podelio svoj recept za kajganu:
"Dok sam živ, plakaću za njima": Goran Vesić kroz suze objasnio zašto podnosi ostavku (Video)
Zvezda od dominacije do problema u Pioniru: Trojkaška rapsodija, drama i pobeda u derbiju kola!
Zvezda bez sedmorice važnih igrača na Barselonu: Muke za Milojevića, startna postava se već zna
Dominacija Partizana u Železniku: Ubedljiva pobeda za 7-0, razigrao se i Vašington
Goran Vesić podnosi ostavku!