Piletina ideje za spremanje piletine.html

  • Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuhinja

Piletina sa tikvicama i pavlakom

Autor mondo.rs
Autor mondo.rs

Ukusan ručak za koji vam ne treba više od pola sata!

Izvor: Guliver/Getty Images/Sebalos

Isprobajte recept za piletinu sa tikvicama i pavlakom i to će vam uskoro postati omiljeno jelo. 

Sastojci:

Jedna pileća prsa

Jedna manja tikvica

Jedna kisela pavlaka

Dve kašike susama

Manja glavica crnog luka

So

Začini po želji

Priprema:

Najpre otkoštajte pileća prsa, a zatim meso isecite na kockice, pa ih pospite solju i začinima po želji. U tiganj sipajte malo ulja, propržite luk, a zatim dodajte meso. Smanjite na srednju vatru i ostavite da se prži desetak minuta, pa dodajte tikvicu koju ćete pre toga iseći na kokcice. Ostavite da se krčka još desetak minuta, da sok koji otpuštaju tikvice omekša meso.

U posudu stavite pavlaku i susam, izmešajte, pa dodajte u tiganj. Kada su svi sastojci stavljeni u tiganj, jelo se krčka još sedam-osam minuta. 

Kako vi volite da spremate piletinu?

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Alija

Samo u krevetu.

Inicijalizacija u toku...
loader