Isprobajte slatko-slane keksiće!
Sastojci:
Jedna šolja običnog brašna
Jedna šolja integralnog pšeničnog brašna
Četiri kašičice praška za pecivo
¼ kašičice soli
¼ kašičice bibera
25 grama parmezana, fino izrendanog
60 grama putera
Šolja odleđenih i oceđenih malina
Šolja mleka
Priprema:
Rernu zagrejte na 220 stepeni. U pleh stavite papir za pečenje.
U većoj činiji, pomešajte brašno, prašak za pecivo, so i biber, dodajte parmezan i dobro promešajte. Dodajte puter, umesite testo, da dodajte i maline i mleko. Mesite dok se ne sjedini, pa na dasci posutoj brašnom razvucite u testo debljine oko dva centimetra.
Modlom izvucite keksiće i pecite petnaestak, 20 minuta, ili dok ne porumene.
Teodosić ovakav meč nije imao 14 godina! Navijači Partizana pamte kad je poslednji put imao nula asistencija!
"Obradović više ne računa na njega, Partizan traži drugog igrača": Otkriveno kakvo pojačanje žele crno-beli
Nemačka se priprema za rat sa Rusijom! Napravljen tajni plan, evo kako će postupiti u slučaju eksalacije sukoba
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu
Obradović izašao pred Grobare, pa čuo šta mu skandiraju: Podigao prst i tražio samo jedno, pogledajte