Jednostavan recept za rucak telece snicle sa povrcem.html

  • Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuhinja

Teleće šnicle sa povrćem

Autor mondo.rs
Autor mondo.rs

Evo sjajnog recepta za ukusan i zdrav ručak.

Izvor: Guliver/Getty Images/Lilechka75

Ne morate da budete majstor u kuhinji da biste spremili zdrav i ukusan ručak - samo pratite ovaj recept.

Sastojci:

Pola kilograma telećih šnicli

0,5 decilitara ulja

Jedna manja tikvica

100 grama boranije

100 grama kukuruza šećerca

Jedna veća glavica crnog luka

100 grama šargarepe

mešavina suvih začina

so

biber

Priprema:

Dobro izlupajte šnicle sa obe strane i posolite ih, premažite sa malo ulja i ostavite da stoje oko 15 minuta.

U međuvremenu, isecite tikvicu na kocke, šargarepu na štapiće, a luk isecite na krupnije komade.

Izlupane šnicle isecite na veće kocke i propržite ih na malo ulja, a zatim ih izvadite. U tiganj u kojem ste pržili šnicle sada stavite luk, tikvicu, boraniju, šargarepu, kukuruz. Zatim dodajte mešavinu začina, so i biber po ukusu, i dinstajte oko 15 minuta, da povrće postane meko. Nakon toga, na povrće poređajte šnicle, stavite poklopac na tiganj, smanjite vatru i ostavite da se jelo dinsta još 10 do 15 minuta.

Kako vi najviše volite da spremate teleće šnicle?

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

loader