Ne morate da budete majstor u kuhinji da biste spremili zdrav i ukusan ručak - samo pratite ovaj recept.
Sastojci:
Pola kilograma telećih šnicli
0,5 decilitara ulja
Jedna manja tikvica
100 grama boranije
100 grama kukuruza šećerca
Jedna veća glavica crnog luka
100 grama šargarepe
mešavina suvih začina
so
biber
Priprema:
Dobro izlupajte šnicle sa obe strane i posolite ih, premažite sa malo ulja i ostavite da stoje oko 15 minuta.
U međuvremenu, isecite tikvicu na kocke, šargarepu na štapiće, a luk isecite na krupnije komade.
Izlupane šnicle isecite na veće kocke i propržite ih na malo ulja, a zatim ih izvadite. U tiganj u kojem ste pržili šnicle sada stavite luk, tikvicu, boraniju, šargarepu, kukuruz. Zatim dodajte mešavinu začina, so i biber po ukusu, i dinstajte oko 15 minuta, da povrće postane meko. Nakon toga, na povrće poređajte šnicle, stavite poklopac na tiganj, smanjite vatru i ostavite da se jelo dinsta još 10 do 15 minuta.
Kako vi najviše volite da spremate teleće šnicle?
Partizan razbio Zvezdu i odigrao najbolji meč sezone! Obradovićev tim dominirao, Grobari slavili pred Delijama
Srbija pregazila Dansku i ide na Eurobasket: Blistali Aleksa i Balša, a moglo je i ubedljivije!
Uhapšeno 11 osoba zbog pada nadstrešnice na Železničkoj stanici: Preti im do 12 godina zatvora
Partizan za 55 dana mora da sakupi milione evra: Rasim Ljajić otkrio koliko crno-beli duguju!
Mondo ukrštenica za 21. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!