Evo sjajnog recepta za zdrav obrok, za sve one koji vole perčuke.
Sastojci:
400 grama šampinjona
Dve kašike maslinovog ulja
Veći crni luk
Dva čena belog luka
Kašičica soli
Čaša mleka
1,5 decilitara pavlake za kuvanje
Kašičica belog sirćeta
Pola kašičice suve mirođije
Pola kašičice bibera
Četiri kašike gustina
Priprema:
Sipajte ulje u veći tiganj ili šerpu i zagrejte ga na srednje jakoj vatri. Pečurke i crni luk iseckane na sitne komade pržite oko deset minuta. Dodajte beli luk, so, sirće, mirođiju i biber, pa ostavite da se krčka oko minuta.
U posudu pomešajte mleko, pavlaku za kuvanje i gustin, pa sipajte u šerpu. Ostavite da proključa, pa na nešto manjoj vatri krčkajte još tri-četiri minuta i mešajte.
Kako vi najviše volite da spremate pečurke?
Tužna partija Partizana: Navijači promrzli i nisu videli ama baš ništa!
Kraj serije "Sablja": Večeras gledamo finale trilera o ubistvu premijera Zorana Đinđića, evo šta nas očekuje
Primim 160€ penziju, a samo ugalj i drva koštaju 355: Težak život Ukrajinaca, mnogi uzeli rusko državljanstvo
Srbija i Aleksa pregazili Dansku u Beogradu: Sad smo na Evropskom prvenstvu!
"Dali smo sve da ubedimo Pešića da ostane": Petrušev objasnio šta je najveća razlika u reprezentaciji