Jednostavan recept za ukusan kolač koji će vas oduševiti.

Sastojci:

100 grama mlevenog keksa

60 grama putera, otopljenog

450 grama krem sira

50 grama smeđeg šećera

Dve kesice pudinga od vanile

Dva jaja

Četvrtina šolje jogurta

Za ukrašavanje: šlag, banana iseckana na kolutiće

Priprema:

Rernu zagrejte na 160 stepeni. U okrugli pleh za tortu stavite papir za pečenje.

Pomešajte mleveni keks sa puterom, tako da dobijete smesu koja podseća na vlažan pesak.

U odvojenoj činiji, umutite krem sir, prah za puding od vanije, jaja, šećer i jogurt, dok ne dobijete ujednačenu smesu.

Od keksa sa puterom u plehu formirajte koru, pa sipajte fil, poravnajte ga odozgo, i pleh stavite u jedan veći koji ćete do pola napuniti ključalom vodom, tako da bude do polovine pleha u kojem je čizkejk.

Pecite oko 50 minuta, a zatim izvadite i ostavite da se sasvim ohladi.

Ukrasite šlagom i kolutovima banane i služite.

Imate li vi neki dobar recept za čizkejk?