Lazanje sa govedinom, sirom i paradajz sosom spremaju se vrlo jednostavno.
Sastojci:
450 grama mlevenog goveđeg mesa
Četiri šolje paradajz sosa
Malo bosiljka
Kore za lazanje
425 grama rikota sira
250 grama mocarele
Oko 600 mililitara vrele vode
Priprema:
U dubljoj šerpi izdinstajte govedinu, a zatim ocedite višak tečnosti. Dodajte paradajz sos i bosiljak, pa izmešajte.
Trećinu mesa sipajte u podmazan pleh, odozgo stavite kore, pa zatim stavite polovinu rikota sira i polovinu mocarele. Ponovite postupak još jednom, a na kraju, preko mocarele, stavite koru, pa poslednju trećinu mesa.
Odozgo nalijte vrelu vodu, prekrijte pleh aluminijumskom folijom i pecite oko 45 minuta na 190 stepeni. Sklonite foliju, pa pecite još deset minuta, ostavite da se prohladi desetak minuta, pa poslužite.
Imate li i vi neki dobar recept? Pišite nam u komentarima!
Tužna partija Partizana: Navijači promrzli i nisu videli ama baš ništa!
Temperatura pada na -15 stepeni! Čubrilo otkrio detaljnu prognozu za zimu, evo kada će u Srbiji biti najhladnije
Kraj serije "Sablja": Večeras gledamo finale trilera o ubistvu premijera Zorana Đinđića, evo šta nas očekuje
Putin je zbog ovog oružja naredio napad hipersoničnom raketom: Ubijen važan ruski general i 500 Severnokorejaca
Beograđanka za dva meseca dobila 3 kazne: Otkrivamo na kojim se sve lokacijama na auto-putevima meri brzina