Spanać je zdrav, ali je važno da ga dobro ukombinujete sa sastojcima da bi bio ukusan. Ovom jelu pavlaka daje odličan ukus, tako da će vam se svideti, čak i ako ne volite baš mnogo ovaj "zeleniš".
Sastojci:
400 grama zamrznutog spanaća
Veća glavica crnog luka
Jedno jaje
Jedna kisela pavlaka
So po ukusu
Priprema:
Na malo ulja propržite luk, pa zatim dodajte spanać i ostavite da se krčka na vatri srednje jačine oko 10-15 minuta.
U odvojenoj posudi umutite jaje, dodajte pavlaku i dobro izmešajte, pa to sjedinite sa spanaćem. Posolite i ostavite da se krčka još oko pet minuta.
Zagrejte rernu na 200 stepeni, pa smesu nalijte u podmazan pleh i stavite u rernu da se zapeče – znaćete da je gotovo kada se na vrhu stvori braonkasta korica.
Imate li vi neki dobar recept? Pišite nam u komentarima!
Tužna partija Partizana: Navijači promrzli i nisu videli ama baš ništa!
Temperatura pada na -15 stepeni! Čubrilo otkrio detaljnu prognozu za zimu, evo kada će u Srbiji biti najhladnije
Kraj serije "Sablja": Večeras gledamo finale trilera o ubistvu premijera Zorana Đinđića, evo šta nas očekuje
Putin je zbog ovog oružja naredio napad hipersoničnom raketom: Ubijen važan ruski general i 500 Severnokorejaca
Beograđanka za dva meseca dobila 3 kazne: Otkrivamo na kojim se sve lokacijama na auto-putevima meri brzina