Spanać je zdrav, ali je važno da ga dobro ukombinujete sa sastojcima da bi bio ukusan. Ovom jelu pavlaka daje odličan ukus, tako da će vam se svideti, čak i ako ne volite baš mnogo ovaj "zeleniš".

Sastojci:

400 grama zamrznutog spanaća

Veća glavica crnog luka

Jedno jaje

Jedna kisela pavlaka

So po ukusu

Priprema:

Na malo ulja propržite luk, pa zatim dodajte spanać i ostavite da se krčka na vatri srednje jačine oko 10-15 minuta.

U odvojenoj posudi umutite jaje, dodajte pavlaku i dobro izmešajte, pa to sjedinite sa spanaćem. Posolite i ostavite da se krčka još oko pet minuta.

Zagrejte rernu na 200 stepeni, pa smesu nalijte u podmazan pleh i stavite u rernu da se zapeče – znaćete da je gotovo kada se na vrhu stvori braonkasta korica.

Imate li vi neki dobar recept? Pišite nam u komentarima!